Csirics tudja, hogy Csirke Ferenc miben számít rá

Kameron Taylor szerint a tréner nagyon szerette volna őt és egyeznek az elképzeléseik, így ez volt számára a legjobb ajánlat. 

Andrija Csirics után hétfőn este a csapatkapitány, Veljko Budimir, és a két nyári, amerikai szerzemény, Justin Alston és Kameron Taylor is megérkezett a PVSK-hoz - írja a pvsk-panthers.hu.

Bár Horti Bálint tegnap csatlakozott a világbajnoki selejtezőkre készülő válogatott keretéhez, mégis nagyot ugrott az edzést látogatók száma. Az oka meglehetősen egyszerű: az eddig még távol lévő három légiós, Veljko Budimir, Justin Alston és Kameron Taylor is megérkezett Pécsre. Andrija Csirics már rutinos edzésmenőként köszönthette őket, hiszen a szerb játékos már múlt héten csatlakozott a Csirke Ferenc vezette csapathoz.

- Még nem igazán tudtam körülnézni a városban, mert azzal foglalkoztam, hogy elfoglaljam a szállásomat, kipakoljak és komfortossá tegyem az otthonomat – mondta Justin Alston, az újdonsült center. - De amit eddig láttam, az nagyon tetszik. Bízom benne, hogy sikeres szezonunk lesz, elsősorban most szeretnék mihamarabb megismerkedni a játékostársaimmal.

A másik amerikai játékos, Kameron Taylor arról beszélt, hogy miért választotta  nyáron épp a PVSK-Veolia ajánlatát.

- Ez volt a legjobb lehetőség a számomra – árulta el Taylor. - Az edző nagyon szerette volna, hogy jöjjek, az elképzeléseink is egyeznek, így nem volt ez egy nehéz döntés a számomra. Nekem egyébként nagyon tetszik az európai kosárlabda. Igaz, hogy nem olyan pörgős, mint az amerikai, de sokkal taktikusabb. Rengeteget tudok tanulni itt Európában.

A három újonc légiós közül Andrija Csirics az, akit talán legkevésbé kell bemutatni. Eleve sok-sok évet húzott már le a magyar bajnokságban, ráadásul Pécsett is eltöltött már korábban egy szezont.

- Mivel a csapat az előző szezonban nagyon jó helyen zárt, a cél idén egyértelműen az, hogy minimum megismételjük ezt, de sokkal inkább túlszárnyaljuk – mondta Csirics. - Tudom jól, hogy Csirke Feri rám éppen abban számít, hogy ebben segítsem a csapatot.

A a csapat kerete tehát teljes (Horti Bálintot leszámítva), így most már lassan következhetnek az első edzőmérkőzések is. 

fotó és forrás: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus