Dimics már otthon érzi magát Kecskeméten

Milos Dimics, a KTE-Duna Aszfalt nyáron szerződtetett bedobója augusztus közepe óta készül a csapattal.

A ktekosar.com interjúja:

Milos Dimics, a KTE-Duna Aszfalt nyáron szerződtetett bedobója augusztus közepe óta készül a csapattal. A felkészülési mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott, a szakmai stáb elégedett volt vele.

„Minden nagyon jó Kecskeméten, már otthon érzem magam. A klub dolgozóitól kezdve a játékosokig, mindenki gyorsan befogadott, nem volt tehát nehéz dolgom a beilleszkedéssel. Az edzőnk, Forray Gábor nagyszerű ember, mindig pozitív, az edzésekre pedig vidáman érkezik, ami számunkra sokat jelent, hiszen könnyű vele együttműködni. A csapattársakkal jól megértjük egymást, nem csak a pályán, azon kívül is. A várost már jól ismerem, a szabadidőmet leginkább pihenéssel töltöm, persze néha szakítok időt egy kávézásra, vagy sétára.”

Ahogy Juan’Ya Green, úgy Milos Dimics számára is a DEAC elleni mérkőzés lesz az első olyan bajnoki, ahol a Messzi István Sportcsarnokban játszik.

„Izgulni nem izgulok, hiszen régóta kosárlabdázom, számomra ez normális szituáció. Persze mindig különleges érzés hazai pályán játszani, ez most sincs másképp. Keményen kell védekeznünk, ez lehet a győzelem kulcsa. Bízom benne, hogy a szurkolóink minél nagyobb számban kijönnek a csarnokba, és hatodik emberként támogatnak minket.”

Fotó - hiros.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus