Dzunics szerint is megérdemelt a ZTE győzelme

Értékelések a két vasárnapi NBI/A-s mérkőzésről.

Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE 93-85

Bencze Tamás: Örülök a győzelemnek, a védelmünk és a támadósorunk is összeszedettebb volt, mint az előző mérkőzéseken. Tettünk egy lépést a nyolc közé kerülésért, de még nehéz feladat vár ránk. Ez a siker lelkierőt is ad.

Dzunics Braniszlav: Teljesen megérdemelten nyert a ZTE. Az első félidőben akadtak problémáink, a másodikban már voltak megvillanásaink, de ez ezúttal kevésnek bizonyult.

Serco - TF-BP - Kaposvári KK 92-90

Ales Pipan: A mai mérkőzésen kétarcúak voltunk. Az első félidőben rossz ritmusban játszottunk, sok eladott labdánk volt és rossz döntéseket hoztunk, térfélcsere után feljavult a védekezésünk, kiválóan lepattanóztunk és gyors indításos kosarakkal sikerült ellépnünk ellenfelünktől.

Fekete Ádám: Két ellentétes félidőt láthattunk. Mindkét csapaton látszódott, hogy milyen célokért és milyen motivációval küzd. A TF a térfélcserét követően felpörgette a játékát, huszonkét támadó lepattanót szedett le, így sok második lehetőségük adódott. Csapatomból mindenki megtette, amit megtehetett ezen a találkozón is, azonban a hazaiak győzelme megérdemelt.

Krnjajski Boris: Rosszul kezdtük a meccset, kevés koncentrációval játszottunk, az első félidő végére azonban felzárkóztunk, a másodikban pedig fordítani tudtunk. Nincs különösebb tétje a mérkőzésnek, nekünk mégis nagyon fontos összecsapás volt.

Baki Gergely: Jól kezdtük a mérkőzést, de komoly problémáink akadtak a kizárásokkal és a lepattanózással. A TF más energiaszinttel jött ki a második félidőre, és a győzelmük teljesen megérdemelt.

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus