Juhos Levente: Ország-világ előtt megmutathatjuk magunkat

A Szedeák magasembere szerint nagy fegyvertény a Kaposvár legyőzése, idén is ütőképes csapatuk van.

Első bajnoki győzelmét ünnepelhette a Szedeák csapatkapitányaként Juhos Levente - a válogatott magasembere éppen szülővárosában, Kaposváron nyert csapatával hétvégén, erről kérdezte a delmagyar.hu.

– Ez egy nagy dolog! Nagyon szép siker, emlékezetes marad számomra. Idegenben még százszázalékos vagyok, remélem, ez sokáig így marad, és hazai pályán is ünnepelhetek győzelmet mint csapatkapitány! A család és a barátok mindig erőt adnak a lelátóról, bár nem ez volt életem legjobb meccse - mondta Juhos..

– Számunkra minden meccs ugyanolyan fontossággal bír, de valóban, egy ilyen erős Kaposvár legyőzése nagy fegyvertény. Mindenki megnyugodhat a győzelem után, idén is ütőképes csapatunk van, és jó kosárlabdát tudunk játszani. Bízom a hasonló folytatásban és abban, hogy a Paks ellen is hasonló energiával és még kevesebb hibával tudunk játszani.

A gárda pénteken a Paks ellen folytatja a szezont, a találkozót pedig az M4 Sport is közvetíti.

– Pénteken ország-világ előtt megmutathatjuk magunkat. Tavaly is pont a Paks ellen játszottunk tévés meccset, akkor simán nyertünk, motiváltan és jól játszottunk. Ellenfelünk sokat erősödött, de bízunk benne, hogy hasonló meccsel tudjuk megörvendeztetni a szurkolókat. Egyúttal remélem, hogy inkább élőben biztatnak majd bennünket, mert szükségünk lesz a szurkolásra!

fotó: hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus