Kosztasz Flevarakisz: Játékosaink 40-50 százalékos formában vannak

A Sopron trénere úgy gondolja, amint mindenki rendelkezésre áll, el fognak indulni felfelé - Dzunics Braniszlav szerint szerencsésebbek voltak, de tettek is érte - Dragan Alekszics szerint megilletődöttek voltak az első félidőben - Ziga Mravljak úgy érzi, megérdemelten nyert a Kecskemét - Váradi Kornél szerint hatalmas szívvel játszott a KTE- Szrecsko Szekulovics bosszús, mert tudnak ennél jobban is játszani - Kovács Adrián szerint volt tartásuk a végjátékban is.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - PVSK-VEOLIA 91-72

Gasper Okorn (Falco): Elöszőr is szeretném megköszöni a szurkolóknak, hogy ennyien kilátogattak a mai mérkőzésre. Nagyon nehéz helyzetben voltunk, de gratulálok az egész csapatnak a mutatott teljesítményért. Úgy érzem kicsit akadozott a játékunk, főleg a második félidőben, de ez várható volt. Nagyon bízok a csapatomban és ma is megmutattuk az erőnket. Úgy érzem, hogy ha fel tudjuk venni a szerda-szombat ritmust akkor fogunk igazán jól játszani. Gratulálok mégegyszer a csapatnak!

Dragan Alekszics (PVSK): Először is gratulálok a Falco csapatának remekül játszottak. Sajnos az első félidőben nagyon megilletődötten játszottunk és ez nem fér bele Szombathelyen. Szerdán játszottunk elöszőr és még sok feladat van előttünk. A második félidőben mutatott teljesítmény a csapatunk igazi arca ebből tudunk építkezni, de mégegyszer mondom nagyon kár az első félidőért.


Sopron KC - Atomerőmű SE 76-82

Kosztasz Flevarakisz (Sopron): A játékosaink 40-50 százalékos formában vannak, így pedig az átlagos teljesítményünket sem tudjuk hozni. Ez annak köszönhető, hogy szinte egyáltalán nem tudunk teljes kerettel készülni. Most egy új játékost is be kell építenünk Antino Jackson személyében. Amint rendelkezésünkre áll minden játékos, el fogunk indulni felfelé. Köszönöm a szurkolóknak az egész mérkőzésen át tartó biztatást!

Dzunics Braniszlav (ASE): Küzdelmes meccs volt, ahol a végjátékban nekünk maradt több energiánk és ezzel tudtuk megnyerni a mérkőzést. A végjátékban szerencsénk is volt, de megdolgoztunk érte.


Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Egis Körmend 82-69

Váradi Kornél (Kecskemét): Hatalmas szívvel és energiával játszott a csapat. A második félidőben már a védekezésünk is agresszívabb volt, ekkor 11 pontos előnyt tudtunk kialakítani, és sikerült is megtartani, ez vezetett a sikerhez. Az erős támadó játékáról ismert Körmendet 69 ponton tudtuk tartani, ez is azt mutatja a csapat erejét. Gratulálok a fiúknak, köszönjük a szurkolók biztatását!

Ziga Mravljak (Egis Körmend): Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, eddig nem igazán tudtunk nyerni a Messzi István sportcsarnokban. Nehéz a szezon eddig nekünk, mert hol tudunk játszani, hol nem, de igyekszünk visszanyerni a formánkat. Megérdemelten nyert a Kecskemét, gratulálok nekik.


Naturtex-SZTE-Szedeák - DEAC 90-92

Szrecsko Szekulovics (Szedeák): Gratulálok a Debrecennek, jól játszottak ma este! Nem játszottunk jól, így nem keresek alibit, ilyen hibákat nem lehet véteni, mint amiket ma elkövettünk. Négy-öt kosarat is kaptunk bedobásból, amikor csak pár másodperc maradt az órán, koncentráció nélkül nem lehet megnyerni egy ilyen meccset. Bosszús vagyok, mert tudom, hogy képesek vagyunk sokkal jobb játékra is.

Kovács Adrián (DEAC): Gratulálok a csapatomnak, tudtuk, hogy ez egy nehéz  meccs lesz, és csak úgy tudunk nyerni, ha tartjuk magunkat a megbeszéltekhez és nem sietünk. Volt tartásunk az utolsó pár másodpercben is, örülök a győzelmünknek, gratulálok a Szegednek is, hiszen úgy gondolom, mindenki számára jó mérkőzés volt!

 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Forrás - hunbasket.hu
Fotó, Slide - Wölfinger Béla, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus