Okorn az idei legjobb Falcót, Bencze egy egyénieskedő ZTE-t látott

Értékelések a Falco-Kecskemét és a DEAC-ZTE után.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - KTE-Duna Aszfalt 74-71

Gasper Okorn: Nagyon nehéz volt, mindenkinek köszönöm, hogy buzdított bennünket. Az 1. félidőben megmutattuk, mit is tudunk, parádésan kosaraztunk, szerintem ez volt az idei legjobb teljesítményünk. A 2. félidő nagyon nem sikerült, pedig a szünetben külön felhívtam a figyelmet arra, hogy ez a KTE képes visszajönni a meccsbe. Itt az év vége, kicsit fizikailag is elfáradtunk. Ugyanakkor elégedett vagyok, hiszen újabb kiváló tapasztalatokat szereztünk. Curry azért nem lépett pályára, mert a meccs előtt jelezte nekem, hogy rosszul érzi magát.

Forray Gábor: Két különböző csapatot és két különböző félidőt láttunk, tompán álmosan kezdtünk, rosszul reagáltuk le a Falco támadásait. Kihagytuk a büntetőket, ugyanakkor pozitív, hogy mindössze 23 pontot kaptunk a 2. félidőben. Jól reagáltuk le a nagy hátrányt és visszajöttünk a meccsbe, szerintem jól építkezhetünk a 2. félidőből. Szomorú vagyok és hiányérzetem van, mert benne volt az is, hogy nyerjünk Szombathelyen.

Aliakszandar Pustahvar: Jól kezdtünk, sokkal több energiánk, ritmusunk volt, de a 2. félidőben mindez másként alakult és majdnem az előnyünk is teljesen elfogyott.

Wittmann Krisztián: Az első félidőben gyakorlatilag mindent rosszul csináltunk, semmi nem működött, aztán változtattunk, de a Falco is elkényelmesedett az előny birtokában. A végén esélyünk volt, de ismét szoros meccsen kaptunk ki, végig a Falco irányított.

DEAC - Zalakerámia ZTE KK 91-72

Berényi Sándor: A két csapat tabellán elfoglalt helyezésétől függetlenül közvetlen riválisként tekintünk a ZTE-re, így különösen értékes győzelmet arattunk. Több játékosunk is extra teljesítménnyel rukkolt elő, végig teljes energiabedobással játszottunk. Úgy gondolom, ez volt a legjobb mérkőzésünk a szezonban.

Bencze Tamás: Védekezésben nagyon sok olyan hibát követtünk el, amikre az edzéseken külön felhívtam a figyelmet. A mérkőzés ott ment el végleg számunkra, amikor a mezőnyjátékosaink egyéni megoldásokkal próbálták visszahozni a csapatot. Sajnos ebben ezúttal ennyi volt, két jó teljesítménnyel idegenben nem lehet nyerni.

fotó: falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus