Zollner szerint fizikálisan nagyon jó állapotban van a Körmend

Természetesen szeretnék megverni a finn Kataja csapatát. 

A Szedeák elleni győzelem után kedden már a FIBA Europe Cupban lép pályára az Egis Körmend együttese - a finn Kataja Basket ellen 18 órától, hazai pályán kell helytállniuk a vasiaknak. Az összecsapással kapcsolatban a klub hivatalos Facebook-oldalán nyilatkozott Matthias Zollner vezetőedző:

„Hogy miként lehetünk frissek kedden? Elsősorban nem is a testet kell frissítenünk, fejben kell nagyon ott lennünk. A játékosok nagyon jó fizikai állapotban vannak, megdolgoztunk ezért a felkészülési időszakban. Nem látok ezzel kapcsolatban semmilyen problémát. Inkább a felkészülésre kell nagy gondot fordítanunk, hiszen mindössze két napunk van erre. Látszott, hogy a Szegednek például egy hete volt erre, remekül felkészültek az ellenünk való játékra. Meglátjuk, mire lesz elég ez a két nap. Természetesen fel fogunk készülni a Kataja legfőbb erősségeire, át fogjuk nézni a játékukat, hogy minél jobban korlátozni tudjuk őket ezek megvalósításában” - mondta Zollner.

„Nem gondolom, hogy alábecsülnénk a Kataját vagy bárki mást. A játékosaink megfelelő hozzáállású emberek, mindig tiszteljük az ellenfelet. A legfontosabb dolgunk az, hogy felkészüljünk a Kataja játékára, ugyanakkor pedig javítanunk kell azon, amit korábban nem csináltunk megfelelően és persze szeretnénk kedden is győztesen lejönni a pályáról" - tette hozzá a tréner.

fotó: Egis Körmend Hivatalos

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus