Férfi Hepp-kupa: Jön a bronzmeccs és a döntő

Lássuk a férfiak NB I/B-s, illetve NB II-es csapatai számára kiírt kupasorozatának utolsó párosításait ebben a kiírásban.

Bronzmérkőzés:
Ceglédi KE - Bajai Bácska FKE (vasárnap, 11:00)
Mindkét gárda szoros meccsen kapott ki, de talán egyikük sem klasszikus értelemben "csalódott csapat", hiszen már az is nagy siker mindkettejük esetében, hogy idáig eljutottak - alapvetően magasabban rangsorolt ellenfeleket kiütve a kupából. A hazai pálya és az a tény hogy Darrell Miller Vavra András rendelkezésére áll, mindenképp segítik a Ceglédet, de azért papíron erősebb gárda a Baja - kérdés, hogy mennyit bírnak két napon belül másodszor komoly igénybevételnek kitéve a nem 100%-os kulcsemberek a két oldalon, hiszen Pongó Martin és Goldring Bence is felépülőben van kihagyásaik után. A nagy küzdelem szinte garantált, biztos, hogy Nárai Bencéék nem fogják feladni, bárhogy is alakul a találkozó, de nagyon sok ismeretlen van ebben az egyenletben a mindenkori bronzmeccsek klasszikus vonzatai miatt is.

Döntő:
Budafoki KK - HOYA-Pannon Egyetem Veszprém (vasárnap, 13:30)
A Budafok óriási lendületben van nem csak a kupában, de a bajnokságban is és mellettük szól, hogy felkészülési mérkőzésen, illetve az alapszakaszban is ők nyertek, ráadásul Kovács Soma és Puszta Dávid személyében van két ex-bakonyi is, akit biztos, hogy extrán motivál, ha a HOYA ellen léphet pályára. Ugyanakkor Madár Andrásék is kezdik magukat összeszedni hét mérkőzéses vereségsorozatuk után és ha nem is szép játékkal, dominálva, de kezdik gyűjtögetni a győzelmeket kulcsmeccseken, ráadásul ők a címvédők, akik új edzőnek is kell, hogy bizonyítsanak, aki nem más, mit az igen keménykezű Nikola Lazics. Kiváló derbi vár ránk minden előzetes információ alapján - ráadásul minden bizonnyal az összes főszereplő bevetésre készen áll.
 

A magyar kosárlabdáról szóló cikkeink elkészülését a PEAK Sport Magyarország támogatta.

Fotó - hunbasket.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus