NBA Draft 2014: Kiscsatárok

A draftra jelentkező játékosokat bemutató sorozatunk a kiscsatárokkal folytatódik. Az utóbbi évek legvártabb játékosbörzéjén korszakos tehetségek közül válogathatnak a GM-ek. Embiid sérülése után már azt sem merészség kijelenteni, hogy az első két választott is az alábbi nevek közül fog kikerülni. Érdemes a videókra is rákattintani, mivel kivétel nélkül az összes játékos képes szemet gyönyörködtető megoldásokra.

 

Jabari Parker

Osztály: Freshman (elsőéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1995/203 cm/107 kg
Nba hasonmás: Carmelo Anthony/ Grant Hill
Várható drafthely: Top3 

Jabari Parker középiskolásként négyszer nyerte meg iskolájával az állami bajnokságot, úgy hogy közben még az év gimnazista játékosává is választották. Sok szakértő a legjobb gimis kosarasnak tartja Lebron James óta, érthető volt tehát Parkerrel kapcsolatban a fokozott várakozás. Az egyetemi bajnokságban a Duke csapatában Mike Krzyzewski keze alatt pallérozódott, méghozzá eredményesen, saját ázsióját tovább növelve: a szezon befejeztével az év elsőéves játékosa lett. Jabari a Duke-nál eltöltött egyetlen éve alatt 23 pontot, 8 lepattanót átlagolt meccsenkénti 56.9%-os dobáspontossággal, a triplavonalon kívülről pedig dobásainak fele talált célba. Fizikailag teljesen NBA-kész játékos, akinek testi ereje és mozgékonysága is megvan ahhoz, hogy azonnal letegye névjegyét a profik között. Jól bánik a labdával, képes egymaga végigvinni az egész támadást. Pozíciójához képest nagyon gyors. Magassága és hosszú végtagjai gondot okozhatnak az ellene támadóknak, 2.3 blokk és 1.7 labdalopás a 40 percre jutó átlaga. Az idei draft egyik, ha nem a legtehetségesebb játékosa a támadóoldalon: kintről is, bentről is életveszélyes a játéka.

Testi erejét kihasználva dominálja alacsonyabb védőit, magasabb védők ellen a festékből gyönyörűen engedi el hátrafelé ugrós tempóit, vagy könnyedén fordul le róluk. Jól passzol és hajlandó is passzolni, könnyen osztja ki a bőrt jobb helyzetben lévő társainak. Rendkívül jól lát a pályán, ez segít neki abban, hogy a pálya egészét bejátszhassa passzaival (2.6 gólpassz meccsenként). Hatékony lepattanózó mindkét palánknál, erőteljesen zár ki, míg a támadóoldalon jól érzi, hogy hol fog kiperdülni a labda. Az egyébként mélyen vallásos Jabari Parker személyisége is megfelelő lehet ahhoz, hogy a további nyomást is jól kezelve az egekbe repítse azt a franchise-t, amelyik mellette teszi le a voksát. Hármas és négyes poszton is bevethető. Kérdőjel vele kapcsolatban a védekezése, amely során előfordulnak olykor-olykor kihagyások, rövidzárlatok. Néha elveszett a zárás-leválás ellen, lehetne gyorsabb reagálású is védekezésben. Túlságosan a periméter dobásaira hagyatkozik, helyette többet kellene támadnia a gyűrűt. Édesapja egy korábbi NBA játékos, Sonny Parker. Ha a Cleveland nem akar kockáztatni, akkor könnyen első kiválasztott is lehet.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=e78mOTPeess
 

Andrew Wiggins

Osztály: Freshman (elsőéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1995/203 cm/91 kg
Nba hasonmás: Clyde Drexler/ Tracy McGrady
Várható drafthely: Top3

Ha a fent említett Jabari Parker képességeiről ódákat zengtünk, akkor ezt szintén meg lehet tenni a kanadai Andrew Wigginsszel kapcsolatban is, annak ellenére, hogy teljesen más típusú játékosról beszélünk. Wiggins édesapja is egykori NBA játékos (Mitchell Wiggins, aki egyébként felnőtt világbajnoki ezüstérmes volt, de az amerikai válogatottal), ráadásul édesanyja is profi sportoló, az olimpiai sprinter Marita-Payne Wiggins. Mondhatni, hogy vérbeli, született atléta, akinek DNS-ébe profi sportot kódoltak. Régen vártak már ennyire játékost a draftra, mint őt: ha a felét beváltja annak, mint amit várnak tőle, akkor már egy nagy egyéniséggel lesz gazdagabb a kosárlabdasport. Nyúlánk termetű, aki hosszú végtagokkal és elképesztő rúgókkal rendelkezik. Ritmusváltásaira szinte lehetetlen reagálni, betörései szemet gyönyörködtetőek. Kedveli a magaslati levegőt, amelyet sűrűn szív magába káprázatos zsákolásai során. A védelmet játszi könnyedséggel bontja meg. Támadó lepattanózása is elismerésre méltó. Villámgyors és hosszú első lépése van, amivel akár képes a gyűrű alatt is teremni. Tempódobása bíztató: szép mozdulat, jó egyensúllyal elengedett gyors dobás kivitelezés, ugyanakkor dobóteljesítménye hullámzó, de fejleszthetőnek tűnik.

Fizikai adottságai miatt óriási lehetőségek rejlenek benne a védőoldalon is. Kifejezetten jó labdás elleni védő. Passzsávokat hosszú karjaival remekül szondázza. Wiggins egy igazi csiszolatlan gyémánt, akiben hatalmas tehetség és potenciál lakozik. Annak ellenére, hogy játéka helyenként kifejezetten nyers, mégis 17 pont felett átlagolt a Kansas Jayhawks színeiben egyetlen ott töltött éve alatt. Az idény végén számai masszív növekedésnek indultak (28 pontos meccsenkénti átlag az utolsó 10 mérkőzésen). Majdnem hat lepattanós meccsenkénti szintjét a profik között is tarthatja. Szerény személyiség, talán túlságosan is hajlamos a háttérben maradni, amit jövendő franchise playerként egyszerűen nem engedhet meg magának. Sokszor csak nézi a labdát egy helyben, javítania kell a labdanélküli mozgásán. Ha még labdavezetésének biztonságán is csiszol, akkor megállíthatatlan lesz. Hosszabbtávú projekt, mint a készebbnek tűnő Jabari Parker, de minimum all-stari magasságokba érhet, vagy akár egy legendás karrier is kinézhet neki. 

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=OI-92Zxce6g


Doug McDermott

Osztály: Senior (végzős)
Születési év/Magasság/Súly: 1992/203 cm/99 kg
Nba hasonmás: Dirk Nowitzki/ Wally Sczerbiak
Várható drafthely: Top10

McDermott igazi egyetemi legenda: ötödik az NCAA örökranglistáján dobott pontok tekintetében, 2014. gólkirálya lett az egyetemi bajnokságban (26.7 pontos meccsátlag), háromszoros All-American, háromszor választották az év játékosává konferenciájában. Halálosan pontosan dob, 56.7 %-os mezőnyszázalék, 44.9 %-os triplamutató és 86.4% a büntetővonalról. A draft egyik legjobb mesterlövésze, aki a profik között is a legjobbak közé tartozhat. Zárásokból kibújva, vagy labdavezetésből is magabiztosan tüzel, nem beszélve a leütés nélküli dobásokról. A leghatékonyabb dobó a draftra jelentkezők között, sokszínűen váltogatja befejezéseit, leindulásoknál rendre a triplavonal mögé helyezkedik, zavart okozva a visszarendeződő védők között.  Bizonyára sokat tanulmányozta Dirk Nowitzki egylábas fadeaway tempódobását, mert egész jól sikerül másolnia azt.

A Creighton kiválóságáról érdemes tudni, hogy nem egy egysíkú tempódobóról beszélünk, mivel a gyűrűt is jól támadja. Megfelelően pozícionálja magát a gyűrű alatt, ahonnan horogdobásokkal is operál. Kiváló lábmunkája mellé hasonló dobócsel is párosul. Kifejezetten jó centermozgások is felfedezhetők nála. Labda nélkül is jól mozog, kifejezetten magas a játékintelligenciája, jól ismeri és olvassa a játékokat mindkét oldalon. Átlagon felüli csapatvédő, aki támadásban is kevésszer adja el a labdát (2.1 eladott labda 40 percre vetítve). Mindkét oldalon nagyon nagy küzdő, aki kőkeményen dolgozik azért, hogy évről évre jobb lehessen. Vezéregyéniség az öltözőben. A kirobbanóság egyáltalán nem jellemzi, nincs benne nagy védőpotenciál. Kérdés, hogy az NBA-ben mi lesz a valódi posztja. Lassú-e a hármas poszthoz, gyenge-e a négyeshez?  Atletikusságot még nyomokban sem tartalmaz. Nagy kérdőjel vele kapcsolatban, hogy mennyire fog tudni megélni az NBA-ben a magas és gyors játékosok között. Olyan csapatba megfelelő, ahol hiány van olyan magas játékosból, aki szét tudja húzni a védelmet.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=2fpbKYyEOiE


Rodney Hood

Osztály: Sophomore (másodéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1992/203 cm/98 kg
Nba hasonmás: Rashard Lewis
Várható drafthely: Top 15-25 között

Egyetemi karrierét a Mississippi State színeiben kezdte meg, ahol a konferencia év újoncának is választották (SEC Freshman of the Year). Ezek után szemelte ki magának a Duke legendás edzője, Mike Krzyzewski, ezért a Duke egyetemre váltott. A szabályok miatt a 2012-13-as szezont ki kellett ülnie, tavaly viszont már bemutatkozhatott a Blue Devils színeiben. 16.1 pontot, 3.9 lepattanót és 2.1 gólpasszt jegyzett évente. Fontos megjegyezni, hogy a Duke nem a másik egyetemről transzferált játékosokból él meg, hanem a legjobb középiskolai játékosok kiválasztásából. Ha valakin így megakad Coach K szeme, azzal érdemes a későbbiekben is számolni. Játékintelligenciája lenyűgöző, nagyon edzhető játékos. 2014-ben az ACC konferencia ALL-Second Team-be választották. Magasságának és magasan elengedett tempódobásának köszönhetően átdobhatja akár az átlagmagasságú NBA alacsonybedobókat is.

Jó tüzér lehet NBA szinten is, akárhonnan veszélyes, triplázására is jó lesz figyelni (42%-os hárompontos mutató). Gyönyörű balkezes dobómozdulata közben szépen tartja egyensúlyát. Minden helyzetből azonnal ráemelheti a narancsot. Ha labdás elzárást kap, akkor azonnal kihasználja a védők hezitálását. Okos játékos, aki rendszerint jó döntéseket hoz, kevés eladott labdával (1.9 eladott labda/40 pec). Szereti helyzetbe hozni társait is, kiváló csapatjátékos, betörésekből is képes kiosztani a lasztit. Az imént említett betöréseket nem alkalmazta gyakran, de fejlődik abban, hogy a gyűrű közelébe jusson. Gyengéje a védekezés, mintha hátrafelé nem lenne annyira motivált, mint a támadások közben. Mindössze 1.2 labdaszerzés és blokk negyven percenként, már a Duke-ban is rejtegetni kellett védekezésben. Többször is érthetetlenül rossz védőpozíciót foglal el. Betörésből verhető. Könnyen elzárják, gyenge lepattanózó (4.8/ 40 perc). Sok időt kell töltenie az edzőteremben, mert nem elég erős az NBA-hez. Ha gyűrű közeli kontaktot kap, akkor nem fejezi jól be betöréseit. Jól vezeti a labdát, viszont csak bal kézzel. Ha esetleg jobbra szorítják, akkor tanácstalanná válhat. Első kör közepén biztos választás lehet.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=s-Qxy7CzUx8


TJ Warren

Osztály: Sophomore (másodéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1993/202 cm/98 kg
Nba hasonmás: Caron Butler
Várható drafthely: Top 15-20

TJ Warren számai önmagukért beszélnek. 24.8 pont meccsenként, amivel vezette is az ACC-t, 7.1 lepattanó és 1.8 labdaelcsenés mellett. 58.7 %-os hatékonysága egészen kiváló a triplavonalon belülről. 2002 óta Ő a nyolcadik olyan játékos az NCAA-ben, aki 21 évesnél fiatalabban 27 pontnál többet tud átlagolni. ACC év játékosa díjat méltán nyerte el tavaly. Megesett vele az, hogy miután 41 pontot dobott a Pittsburghnek, 42 egységet hintett a Boston College-nek is. Lerohanásban szó szerint az élen jár, megtalálja a réseket a védelemben. Szép a floater dobása. Hihetetlen érzéke van a gyűrű közeli helyzetek felismerésében és értékesítésében. A támadólepattanóknál is lehet számítani rá (3.7 meccsenként). Állandóan a lecsorgó labdáknál ólálkodik, vissza is teszi őket sokszor. Jól fedi a passzsávokat, ezáltal a profik között is jó tolvaj lehet belőle.

Nem igazán erőssége a periméter védekezés. Hátul tweener is lehet, nem elég erős a magasbedobók megfogásához. Ha az NBA-ben sok sót akar megenni, akkor tartania kell a hármasokkal a lépést. Tudjuk, hogy az NC State-ben nem voltak komoly társai, de az üres emberekre jobban kell figyelnie és kevésbé kellene erőltetnie a kitekert dobásokat. Túl sok eladott labda kíséri támadásait (2.8/40 perc). Ronnie Brewert idézi a tempódobása, mivel kilöki oldalra a jobb könyökét a mozdulata közben. Mivel nem faktor a védő lepattanózásban, ezért nem játszhat alacsony szerkezetben négyest a profik között. Félő, hogy tweener lesz belőle, akinek nem tudják majd megtalálni posztját. Mégis megérheti az első kör közepe, vége felé elvinni, mert ilyen jó scorert nehéz manapság találni. 

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=tbv92HJOmhM
 

Jerami Grant

Osztály: Sophomore (másodéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1994/204 cm/95 kg
NBA hasonmás: Thaddeus Young
Várható drafthely: Első kör vége

Édesapja neki is ex-kosárlabdázó, mégpedig Harvey Grant, nagybátyja pedig a még híresebb többszörös NBA-bajnok, az „úszószemüvegéről” is híres Horace Grant. Jerami magas játékos, hosszú végtagokkal. Kiváló atléta, kirobbanó befejezésekkel. Vékonyka egyelőre, de egyre erősebb lesz. Jól válik le a gyűrű felé, ahol egészen elképesztő zsákolásokkal feledteti vékony fizikumát. A rosszabb passzokat is magabiztosan szelídíti meg, nem fél az ütközésektől sem. Limitált labdavezető, maximum 2 leütésből támadja a gyűrűt. Lepördülései hatásosak, jól kontrollálja mozgását. Meglepően gyors magasságához képest. Érdekes módon, leválás után kifelé mozog, ahonnan aztán mégis a gyűrűt támadja.

Védekezésben hatalmas potenciál van benne, amely a Syracuse zónavédekezése miatt nem mindig került előtérbe. Védőként megvan a magassága és a gyorsasága is ahhoz, hogy több posztot is levédjen. Brutális sapkáit akár két kézzel is osztogatja megsemmisült áldozatai felé. Energikus, nagy küzdő, aki előszeretettel harcol a támadó pattanókért. Az ötvenszázalékos játékokat sűrűn megnyeri. A játék apró elemeiben is jó. Nem fél bepiszkolni a kezét és a mezét sem azáltal, hogy a szabad labdákért a padlóra vágódva küzd meg. Támadásban korlátoltak a képességei. Kondibérletet már most válthat. Nem egy nagy pontszerző, tempódobása pocsék, mozdulatát is újra kell strukturálni. Ha hármas poszton játszik, akkor fennáll a veszélye, hogy védője büntetlenül húzódhat be róla. Labdavezetése még nyers, balra nem szeret cselezni. Gyűrűnek háttal nincsenek meg a mozdulatai. Védő lepattanózása átlagos. Nagyobb, erősebb védők megzavarhatják a festékben. Nem kiemelkedő labda nélküli védő. Mindössze 1.1 labdacsenés és 0.9 sapkázás negyven percre vetítve. Néha még nem tudja, hogy mi miért történik körülötte a pályán. Hajlamos erőltetett dobásokat is vállalni. Időt kell még adni neki, de nem fog csalódást okozni.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=XpJADFB_qDM


KJ McDaniels

Osztály: Junior (harmadéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1993/198 cm/91 kg
Nba hasonmás: Jeffery Taylor
Várható drafthely: első kör vége/ második kör eleje

McDaniels eddigi mindhárom egyetemi évében folyamatosan fejlődött a Clemson Tigers csapatában. Junior szezonjában robbantott nagyot: 17.1 pontot és 7.1 lepattanót átlagolt meccsenként, viszont ami igazán felkelthette a scoutok figyelmét, az a 2.8-es meccsenkénti dobásblokkolása. Év végén az ACC év védőjátékosának választották, és bekerült az ACC First-Team-be is. Termete tökéletes lehet a profik között a small forward pozícióhoz. Az egyik legjobb atléta az egész drafton. Lerohanásokban jeleskedik. Jól bírja a gyors tempójú játékot, jól tölti ki az üres folyosókat támadásban. Játéka konstans gyűrű feletti, egészen kirobbanó első lépéssel rendelkezik. Lepattanók begyűjtése nem okoz gondot neki egyik oldalon sem. Pattanók elől rendre kizárja védőit, támadóoldalon atletikusságát kihasználva zsákolja vissza a lecsorgó labdákat. Támadásban változatosan játszik, kint is bent is eredményes befejező. Betörései fejlődtek, tempódobása is egyre jobb. Mindkét kezét jól használja. Rendkívül jó, 87%-os büntetődobó. Gyorsan emeli rá leütés nélküli tempóit. Labdavezetésből elengedett dobásait még fejlesztenie kell, közép távoli dobásai viszont rendre utat találnak a gyűrűbe. Ha alacsonyabb védőt állítanak rá, akkor jól centerez, és horogdobásai is egészen kifinomultak.

A védőoldalon benne rejlő potenciál teszi őt igazán különlegessé. Fent már írtuk, hogy milyen jó érzékkel blokkol, viszont még labdalopásban is jeleskedik. Minden képessége meglehet ahhoz, hogy elit védő legyen, és több pozíciót is eredményesen levédekezhessen. Mivel posztját a profik között is megfoghatja és jól is lepattanózik, ezért ideális kiegészítő játékos alapanyag. Ha több tehetség veszi körül, akkor még eredményesebb lehet. Dobáskiválasztásán és kosárlabda intelligenciáján még sokat kell fejleszteni, túl sokszor erőlteti betöréseit. Le kell csökkenteni eladott labdáinak számát (2.8 40 percenként). Társait nem foglalkoztatja eléggé. Gyakran fordul elő vele, hogy belevezeti a labdát védőibe. Támadóoldalon nem a kreativitás a fő erénye. 

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=8ZUABoKLmhk
 

Glenn Robinson III

Osztály: Sophomore (másodéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1994/198 cm/100 kg
Nba hasonmás: Trevor Ariza
Várható drafthely: Első kör vége/ második kör eleje

Őt akár hívhatnánk kiskutyának is édesapja, Glenn „nagykutya” Robinson után. De Glenn Robinson III sokkal jobb játékos annál, minthogy „csak” apja árnyéka legyen. A kis Glenn élete nagyon nehezen indult, hiszen újszülöttként mindössze 1.5 kg-os súllyal jött világra. Túlélési esélyei nem voltak tehát épp a legjobbak. Élete első két hónapját inkubátorban töltötte, ahol egy mini kosárlabda volt egyetlen társa, amíg el nem érte a 2.7 kg-os súlyt. Háromévesen már kosárlabdázott egy gyerekligában. Ebből a történetből is kitűnik, hogy az a fajta, aki soha nem adja fel. 

Ideális a magassága a hármas poszthoz. Nincs szüksége trambulinra, könnyedén fejezi be a gyors lerohanásokat látványos zsákolásokkal. Félelmet nem ismerve támadja a gyűrűt. Kedvelt alley-oop célpontja volt Trey Burke-nek. Szépen vág be a gyűrű alá, folyamatosan mozog a pályán, labda nélkül is. Mindkét kezével eredményesen fejezi be a támadásokat. Nem rest dobócselek után belépni a palánk alá. Védekezésben van olyan jó lábmunkája, hogy alacsonyabb védők előtt is maradjon. Tripláin még van mit javítani, mivel mindössze 30%-kal értékesíti ezeket a dobásokat. Labdavezetése még nem alkalmas arra, hogy sűrűn helyzetbe hozza vele magát vagy társait. A Michigan csapatával tavaly az NCAA nagydöntőjéig jutott, idén pedig az Elite Eight-ben parancsolt megálljt nekik a Kentucky. Tavaly már kijöhetett volna a draftra, ahol lehet, hogy magasabban kelt volna el, de az egyetemen maradást választotta. Győztes típus, nagy steal lehet a drafton.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=S6wlrfTNbiI
 

Deandre Daniels

Osztály: Junior (harmadéves)
Születési év/Magasság/Súly: 1992/206 cm/88 kg
Nba hasonmás: Quincy Miller
Várható drafthely: második kör eleje-közepe 

Daniels minden egyetemi évében fejlődött eddig, ez mindenképp bíztató az utána érdeklődőknek. Magassága hosszú végtagokkal párosul. Előszeretettel indítja akcióit háttal a gyűrűnek. Több mint 10%-ot javított hárompontos hatékonyságán egy év alatt. Pick and pop akciókban tökéletes lehet. Két sapkát átlagol negyven percenként. Kiváló tempódobását élmény nézni. Tavaly bajnok lett a Connecticut Huskiesszal, ráadásul úgy, hogy Daniels karrierje legjobb játékát hozta az NCAA-torna alatt. A keleti-régió és a Final Four legjobb csapatába választották a torna során. Utolsó 10 egyetemi meccsén majdnem 16 pontot dobott mérkőzésenként és majdnem 40%-os triplamutatót hozott.

Túlságosan vékony, kevés büntetőt harcol ki. Ha betörései során megszorongatják, akkor abból nyakatekert dobások lesznek. Meg kell tanítani rendesen védekezni, mert erős ellenfelei játszi könnyedséggel tolják be. Hajlamos túlságosan is saját befejezéseit nézni és ezáltal „fekete lyukká” válni - sokszor még az egyszerűbb passzok is gondot jelentenek neki, ha duplázzák, akkor elkeseredett passzokhoz folyamodik. Kettőnél többször nem szívesen üti le a labdát. Bal kezét kosárlabdázásra ritkán használja. Nagyon inkonzisztens játékos, nem lehet tudni, hogy épp milyen napja van. Az NBA-ben viszont naponta kell teljesítenie. Padról beszállva könnyen lehet olyan magas, aki széthúzza az ellenfél védelmét. Időigényes projekt, aki talán meghálálja a belefektetett energiát.       

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=C4CuRT_KV1A


Thanasis Antetokounmpo

Osztály: - (D-Liga)
Születési év/Magasság/Súly: 1992/201 cm/98 kg
Nba hasonmás: Bruce Bowen
Várható drafthely: második kör közepe

Thanasis profi karrierét a görög másodosztályban kezdte 2012-ben, ahol 12.2 pontot és 4.9 lepattanót átlagolt. Tavaly öccsével – a Milwaukee-ból már jól ismert – Giannisszal jelentkezett a draftra, majd az utolsó pillanatban visszalépett. Végül 2013. november 1-én a D-League drafton a Delaware 87ers választotta ki. Hasonló számokat hozott tavaly a fejlesztő ligában is, mint a görög másodosztályban. Ő is kiváló atléta, mint sokan mások az idei felhozatalból. Betörései fejlesztésében nagy potenciál van, fizikai adottságai miatt. Labdavezetésén még sok a javítanivaló. Hosszú kezek, jó súlypontemelkedés jellemzi, szépen kontrollálja testét a levegőben is.

Az ok, ami miatt Bruce Bowenhez hasonlítottam, az a védekezésében rejlő hatalmas potenciál. Képes óriási nyomást helyezni a labdás játékosra és rendszeresen füleli le az ellenfél passzait. Látványos blokkok is játéka részét képezik. Eredményesen zavarja a tempót dobókat. Nem tudni, hogy miből nyeri az energiáit, de úgy tűnik, hogy az kifogyhatatlan. Tökéletes lenne energikus csereembernek az NBA-ben. Támadójátéka teljesen nyers, még nem igazán érti a kosárlabdázás apró részleteit. A dobóedzőknek rengeteg időt kell majd vele eltölteni. Dobómozdulata olyan, mintha mindig változna. Sarokból dob jól triplát, mint anno Bowen. Jóval összeszedettebben és nagyobb figyelemmel kell játszania, és akkor megragadhat a profik között.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=9mDFaF4AeaQ

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus