DeAndre a Mavs ellen, lendületet venne a Knicks

A nap slágere a Clippers-Mavs találkozó lesz, de egymás ellen javítana a Memphis és a Pacers is, a Knicks pedig az Atlantát fogadja. 

 

Indiana Pacers – Memphis Grizzlies 00:00

Mindkét csapat vereséggel nyitotta az idényt, és rögtön másnap szeretne ezen javítani, elkerülve a demoralizáló rajtot – ez mindkét együttes számára fontos lenne. A Memphis hatalmas, harmincpontos zakót kapott hazai pályán a Cavstől, és teljesen halott volt a támadójátéka, a Pacers viszont nem játszott rosszul, de a Toronto végül pontosabbnak bizonyult. A két csapat teljesen eltérő stílust képvisel, a Pacers próbál rohanni George vezérletével, akinek most jó vizsga lesz a négyes poszttal kapcsolatban Randolph – a palánk alatt döntő lehet a Grizzlies fizikai fölénye. A Raptors is centerposzton múlta felül Vogel együttesét, Gasolék pedig kétszer egymás után nem valószínű, hogy ilyen gyengén fognak dobni, így a periméterről kellene pótolni a bent hiányzó pontokat hazai oldalon – Tony Allen és Mike Conley ellen nem lesz egyszerű.

New York Knicks – Atlanta Hawks 01:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Alapvetően nem kérdés, hogy jobb csapatot alkot az Atlanta, ám amíg ők hazai vereséggel rajtoltak, addig a New York 122 pontot dobva átgázolt a Milwaukee-n – egy ekkora siker még a back-to-back ellenére is nagy löketet adhat a társaságnak. A hazai debütálás is alighanem spannolja Anthony-ékat, akik jó csapatjátékot játszva arattak győzelmet, és most is erre számíthatunk tőlük – kérdés, hogy a Hawks tud-e javulni, mert főleg kettes-hármas poszton akadtak gondjaik. A vendégeknél Sefolosha nem játszik ma, így a tavaly még a Knicksnél hajigáló Hardaway Jr. kaphat nagyobb szerepet, míg a hazaiaknál Afflalo nem bevethető továbbra sem.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 03:30

A Mavs remekül játszva aratott győzelmet Phoenixben a nyitó napon, ez pedig komoly löketet adhat a jelentősen leírt társaságnak – negatívum viszont, hogy Deron Williams megsérült és játéka erősen kérdéses a mai napon. A találkozó slágere természetesen DeAndre Jordan és a Mavs találkozása lesz, bár mivel a meccset LA-ben rendezik, talán nem lesz majd túl sok attrocitás – mindenesetre motivációban aligha lesz hiány a texasiaknál. A Clippers is magabiztos győzelemmel rajtolt, Griffin és Paul húzta a szekeret, de a felturbózott kispad is hozta az elvártakat, hazai pályán valószínűleg ők is bizonyítani akarnak majd. Természetesen nem kérdés, hogy jobb csapatot alkotnak a hazaiak, különösen a palánk alatt lehetnek fölényben, de ki tudja, mi lesz Jordan „sorsa”…

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus