Fel tud állni egy ekkora pofonból az OKC?

Hajnalban elkezdődik a Cleveland-Atlanta párharc, utána pedig a Thunderen lesz a sor, hogy válaszoljon valamit a San Antoniónak. 

Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks 01:00

Érdekes párharc lesz, és az első mérkőzésen itt is képet kaphatunk arról, hogy melyik fél mit is szeretne, illetve hogy a matchupok hogy néznek ki playoff-körülmények között. A Cavs mindenképpen pihentebb, a hazai pálya is mellettük szól, a Hawks viszont egy kemény párharccal hangolt, ahol már bemelegedett, felvette a ritmust – az első találkozón ennek lehetnek hatásai. Kérdés, hogy LeBron Jamesszel mihez kezd majd az Atlanta, illetve hogy Matthew Dellavadova mekkora szerepet kap, a tavalyi szériában nagyon sokat jelentett az ő játéka védekezésben a Cleveland számára. Alapvetően több fegyverrel rendelkeznek a hazaiak, és úgy fest, hogy jó formában is vannak, de a Hawks a Boston ellen megmutatta, hogy képes parádés előadásokra, különösen elöl. Izgalmas csatára számíthatunk hajnalban, ahol inkább a Cavs számára nagy a tét.

San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder 03:30

Az első találkozó mészárlása után afelől azért ne legyen kétségünk, hogy fel fog állni az OKC, de kérdés, hogy ez már ma megtörténik-e. Teljesen rossz felfogásban védekeztek, a Spurs mindent könyörtelenül megbüntetett, ráadásul a túloldalon is tehetetlenek voltak Duranték, így komoly változásokra lesz szükségük, főleg fejben. Az biztos, hogy a különbség kisebb lesz, de ahhoz, hogy reális esélyük legyen a vendégeknek ellopni a pályaelőnyt, először is el kell venni Aldridge dobásait, meg kell nehezíteni Leonard és Green dolgát, másrészt pedig ki kell valamit találni arra, hogy az utóbbi két játékostól hogyan szabadítják meg Durantet és Westbrookot. Kérdés, hogy Donovan mit tud lépni taktikailag, illetve hogy hogyan tudja helyreállítani játékosait fejben, mert az első meccs előtt inkább túlpörgésről beszélhettünk, most valószínűleg nem ez a helyzet…

A párharc állása: 1-0 a Spurs javára.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus