Hajnalban Thunder-Wizards a Sport TV-n

Rendeznek egy Warriors-Timberwolves rangadót is Nyugaton - kötelező előtt a Miami - nézzük, hogy mi vár ránk hajnalban!

Miami Heat - Sacramento Kings 01:30

Egy brutális idegenbeli túra után térhetett haza a Heat, és most mindenképpen nyernie kell annak ellenére, hogy továbbra is sok a sérült - igaz, a hírek szerint Goran Dragic és Tyler Johnson is vállalni tudja már a játékot. Ezt a meccset nem ronthatja el a floridai gárda, mert hamarosan újabb idegenbeli vándorútra indul, előtte hazai pályán hoznia kell a győzelmet, hogy tartani tudja a keleti negyedik helyét. A Kings egy nyolcmeccses vereségsorozat után tudott győzni legutóbb, méghozzá teljesen váratlanul, egy back-to-back második felén, idegenben, így most sem nagyon lehet megtippelni, hogy lesz-e kedvük védekezni Carteréknek, vagy hogy milyen formában lépnek pályára. Az biztos, hogy most már a negyedik állomáshoz ért az ő túrájuk, ők is fáradtak, igaz, Randolph, Hill és Koufos játékára is jó esély van náluk. 

Oklahoma City Thunder - Washington Wizards 02:00 (Sport 1 - ÉLŐ)

Ugyanazt tudjuk leírni a Thunderről, mint a legutóbbi meccs előtt, vagyis a játék továbbra sem igazán meggyőző, de az eredmények jönnek, most éppen sorozatban öt győzelemnél jár a gárda, miután Westbrook clutch kosarával megverte a Brooklynt. De a meggyőzőtől tényleg messze vannak a hazaiak, úgyhogy a Wizards ellen sem mehetnek biztosra, főleg hogy a fővárosiak a nagyobb csapatok ellen azért fel szokták magukat szívni, ráadásul legutóbb annyira rosszak voltak, hogy most szinte törvényszerű lenne tőlük egy jó meccs. Érdekes lehet majd a hátvédek csatája, Roberson kőkeményen limitálhatja akár Bealt, akár Wallt, a másik ellen pedig ott lesz Russell Westbrook, akit valahogy meg is kellene fogni, meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. 

Denver Nuggets - New York Knicks 03:00

Nagyon hosszú idegenbeli széria végéhez közelít a Knicks, most éppen két vereség után, nagyon gyenge védekezéssel, de a hírek szerint Kristaps Porzingisszel ismét kiegészülve érkezik meg Denverbe. Éppen ezért illene hoznia a meccset a Denvernek, de Jokicsék annyira kiszámíthatatlanok, hogy nem lehet őket egyértelmű favoritként kezelni, nemrég még a Sunstól kaptak ki ebben a csarnokban, aztán megnyertek egy rangadót a Portland ellen. Az említett Jokics és Porzingis csatája miatt mondjuk minden mástól függetlenül is érdemes lehet megnézni ezt a találkozót, ez a párharc sok mindent meg is határozhat, de a playoffért kapaszkodó Nuggetstől most azért blama lenne, ha az ennyire kifacsart New Yorktól kapna ki otthon. 

Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 04:30

Ez lesz a játéknap rangadója, de a körülmények ismeretében azért egyértelmű esélyesnek számít a Warriors. Curryék a houstoni vereség után 123 pontot dobtak a Knicksnek, támadásban mindenképpen jó formában vannak, és a hazai pálya is mellettük szól, míg a Wolves Jimmy Butler nélkül érkezik, ráadásul egy back-to-back második felén, mert előző este még Portlandben szenvedett vereséget. Jó csapat a Minnesota, és Towns azért okozhat fejfájást Greenéknek a festékben, de több lábon áll a GSW, Butler nélkül pedig nincs igazi vezérük a fáradtabb vendégeknek, komoly bravúr lenne tőlük a győzelem. Zárójelben azért említsük meg, hogy Klay Thompson nem 100%-os a címvédőnél, de valószínűleg játszani fog. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus