Hajnalban véget ér az NBA előszezonja

A GSW a Portlanddel meccsel, a Spurs a Houstonnal, de pályán a Lakers, a Mavs és a Raptors is - hét találkozót rendeznek.

A hajnali hét találkozóval véget ér az NBA előszezonja, majd pár nap pihenő után kezdődik az alapszakasz – ezúttal alighanem sok csapatnál fognak játszani a cseresorok és pihennek majd a kezdők. A Warriorsnál két napja egy alap rotációt láthattunk, ahol Curry-ék 30 perc felett töltöttek parketten, és a Portlandnél is hasonló volt a helyzet, most erre nem nagyon számíthatunk. A Spurs és a Rockets sem fogja valószínűleg megerőltetni magát a másik nyugati rangadón, a Dallasnál viszont lehet, hogy még komolyabb időt kapnak a kezdők, ott bőven van min dolgozni.

A Minnesotánál eddig nem nagyon volt köztes állapot, a főbb játékosok vagy sokat töltött a pályán vagy semmit, kérdés, hogy most melyik verzió jön – a Charlotte-nál ellenben úgy fest, hogy még folyik a munka, ahogy a Lakersnél és a Phoenixnél is. A Heatnél többen is pihentek mostanság, és nem biztos, hogy érdemes főpróbát tartani a biztosan tartalékos Philly ellen – ezeket a meccseket már csak le kell tudni, majd végre kezdődik nagyüzem…

A program:

Washington Wizards – Toronto Raptors 01:00
Miami Heat – Philadelphia 76ers 01:30
Minnesota Timberwolves – Charlotte Hornets 02:00
San Antonio Spurs – Houston Rockets 02:30
Denver Nuggets – Dallas Mavericks 03:00
Los Angeles Lakers – Phoenix Suns 04:00
Golden State Warriors – Portland Trail Blazers 04:30

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus