Kezdődik a Spurs - Heat döntő! (Sport TV)

Ma éjjel kezdődik a 2014-es NBA finálé, mely egyben visszavágója is a tavalyi döntőnek, hiszen az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban a San Antonio pályaelőnyére építve mutathatja meg a bajnok Miaminak, hogy képes még a csúcsra érni. Ehhez persze Jameséknek is lesz egy-két szavuk, s ezt a csatát itthon is élőben, magyar kommentárral izgulhatjuk végig. Lássuk, mit várhatunk a nyitányon!

San Atonio Spurs(1.) - Miami Heat(2.) (03:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Tony Parker nem lehetett ott az Oklahoma City elleni utolsó meccs második félidejében, ettől függetlenül most kulcsszerep várhat rá, s amennyiben nem tud megfelelni a vele támasztott elvárásoknak, úgy gyorsan el is bukhatja az említett pályaelőnyt a Popovich-legénység. Az biztos, hogy a Miamik feljebb kell kapcsolnia támadásban, de a Pacers elleni záró találkozón mutatott felfogás már hasonlított ahhoz, ami egy SAS-tipusú gárda ellen kellhet.

Mivel egy Mike Millernyivel rövidebb a Heat érdemi rotációja a tavalyi fináléhoz képest, ezért kulcskérdés lesz, hogy a padok harcában mennyire tudja elverni az alapszakasz győztese a címvédőt, mert ha nagyon, akkor kelleni fog az extra a floridai nagy hármas mindegyik tagjától. Chris Anderson egészségétől, illetve állapotától is sok függ majd ma, ő főleg lepattanózásban és Tim Duncan sorsának nehezítésében játszhat kulcsszerepet.

Minden jel arra utal, hogy két friss, mentálisan nagyon egyben lévő alakulat futhat ki a parkettre, ráadásul némileg pihenten is, úgyhogy színvonalas és szoros csatát várhatunk, csúcsformában lévő sztárokkal a parketten!

A meccsekhez ITT találtok élőképes streameket!
 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus