Már délután kezd az NBA!

Hat meccset rendeznek ma az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság előszezonjában, ebből kettőre a megszokottól eltérően már délután sor kerül.

Brooklyn Nets - Sacramento Kings 13:30

A két csapat összecsapott már még ennél is korábban a napokban és ezt a találkozót is Kínában rendezik meg. Akkor szoros végjátékot láthattak a nézők, most is hasonlóra van kilátás, hiszen játékerőben és jelenlegi állapotban sincs a két csapat között nagy különbség. Brook Lopezt eddig senki nem tudta igazán limitálni, ő akár el is döntheti a derbit a Nets javára. 

Charlotte Hornets - Detroit Pistons 17:00

Al Jeffersont legutóbb megpróbálták formába hozni, és a center el is jutott húsz pontig, valamint bemutatott egy meccnyerő blokkot - még nincs a tavalyi formájában, de jó úton jár afelé. A hátvédsor is stabilnak látszik, szépen épül a csapat. A Pistons eddig remekül rotálja három magasemberét és jól osztja el közöttük a terheket is, bár a külső sorban még van tartalék - azon dolgoznak, hogy ez minél előbb kijöjjön belőlük. Jefferson harca Drummondékkal külön csemege lesz.

Washington Wizards - Maccabi Haifa 01:00

A Maccabi játszott már két meccset is NBA-csapatokkal az elmúlt hetekben, sok közük egyikhez sem volt. A Wizards állapota kissé kétséges, Bradley Beal sérülése nagyon rosszul érinti őket és a dobóhátvédet nem igazán tudják pótolni - ennek ellenére a Pistonst le tudták győzni legutóbb, főleg belső embereikre építve. Beal helyettesítése lehet az első számú feladatuk, erre fognak leginkább koncentrálni.

Orlando Magic - Flamengo 01:00

A brazil csapat élvezetes meccset vívott a Suns ellen, két negyedet is meg tudák nyerni és főleg a külső soruk tűnt kiválónak. A Magic viszont éppen belül volt eddig meghatározó, Vucsevics mellett Tobias Harris is aktív, illetve a padrl Dedmon is hasznosan száll be. A palánk alatt gondban lehet a Flamengo, gyors és fineszes hátvédjeik viszont garanciát jelentenek az újabb látványos összecsapásra.

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 01:00

A Cavs nem jött zavarba James és Irving nélkül sem, a Love-Waiters duó pazar játékával a Milwaukee-t is legyőzték. James valószínűleg visszatér ma és bár Irving nem, David Blatt csapata így is toronymagas esélyes. A Pacers még nagyon keresi önmagát elöl és hátul is, nincs igazi vezérük és vezető pontszerzőjük sem, meglepő lenne, ha pont ellenük kapitulálna David Blatt csapata.

Boston Celtics - Toronto Raptors 01:30

A Raptors eddig nagyon a periméterre támaszkodik és Valanciunasék nem igazán jöttek formába - kint viszont Lowry, DeRozan, Lou Williams és akár még Ross is kész a szezonrajtra. Lowry legutóbb pihent, hiányát pedig megérezték, de Williams megszórta magát a hajrában, így legyőzték a New Yorkot. A Bostonnál eléggé össze-vissza játszik a Bradley-Smart duó, Evan Turner hozza magát, Sullinger viszont remek formában van, szórja a hármasokat és belül is veszélyes. Érdekes matchupokat láthatunk ezen a derbin.

Élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus