NBA: Két rangadónak tervezett derbi

Ma este két összecsapással zárul le az alapszakasz All-Star hétvége előtti szakasza, s bár két olyan párosítás van a mai programban, melyeket a programkészítők az idény előtt vérbeli rangadónak várhattak, a sérülések keresztül húzták ezen számításokat és így inkább érdekes, mintsem magas színvonalú, illetve izgalmas ütközeteket várhatunk Chicagóban és Los Angelesben. Lássuk, mit várhatunk!

Chicago Bulls - Brooklyn Nets (02:00)

Carlos Boozer sem egészséges a Bullsnál, de Tom Thibodeau fiai nem foglalkoznak a negatív körülményekkel és otthon esélyesnek is számítanak az amúgy sokkal erősebb kerettel rendelkező, de Brook Lopez személyében szintén egy fontos hiányzót nélkülöző Brooklynnál. A tavalyi rájátszásban emlékezetes és nagyon hullámzó párharcot vívtak egymással a felek, de azóta rengeteg dolog változott mindkét oldalon, ám a lényeg az, hogy nagy küzdelem és egy jó kis meccs várható ezen a fronton.

Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder (04:30)

Los Angelesben már sokkal inkább meglepő lenne, ha maradnának izgalmak a hajrára, hiszen a közben ligalesővé avanzsáló OKC Russell Westbrook nélkül is oktatja a ligát, s vélhetően a Lakers otthonában, a Nash, Bryant, Gasol, Farmar, Henry, Young hatost kényszerből jegelő hazaiakat is könnyedén lelépi majd a Kevin Durant, Serge Ibaka, Reggie Jackson vezette tandem.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus