Nehéz helyzetben lép pályára a Warriors és a Celtics is

A Golden State és a Boston is több alapemberét fogja nélkülözni hajnalban - nézzük, hogy mit kell tudnunk a játéknap előtt!

 

Orlando Magic - Milwaukee Bucks 00:00

Szörnyű este után kell back-to-back pályára lépnie a Magicnek, San Antonióban alig 72 pontot tudott dobni az együttes és hatalmas verést kapott, ezek után pedig a Bucks ellen sem számíthat sok jóra. Middletonék ugyan nem védekeznek olyan fojtogatóan, mint ahogy a Spurs tette, de így is egyértelműen jobbak, egyedül Vucsevics jelenthet nekik gondot a palánk alatt, de frissebbek, motiváltabbak, egészségesebbek és a játékerőt tekintve is kategóriákkal magasabb szintet képviselnek. Brandon Jennings kiválóan tért vissza a ligába legutóbb, meglátjuk, hogy most mennyit tud hozzátenni, de az biztos, hogy a Milwaukee számára kötelező a győzelem és két siker után nincs is mitől tartaniuk Orlandóban. 

Boston Celtics - Washington Wizards 01:00

Itt mindkét társaságnak nagyon kellene a győzelem, a Celtics még próbál kapaszkodni a Toronto után, a Wizards pedig a playoff-térképen igyekszik minél feljebb maradni. A vendégek back-to-backet játszanak, előző este szoros meccsen buktak a Minnesota ellen otthon, most fáradtabban, idegenben nincsenek jó esélyeik, de a Celtics legutóbb hazai pályán maradt alul a Pacersszel szemben és a sérülések jelentősen megnehezítik a dolgát: Hayward és Smart mellett most Irving és Brown is biztosan hiányozni fog, sőt, Al Horford játéka is erősen kérdéses. Ebben az állapotában még pihentebben sem tekinthető esélyesnek a Celtics, óriási kérdés, hogy mit mutat majd a társaság Rozier vagy Tatum irányításával. 

Sacramento Kings - Miami Heat 03:00

Papíron kötelező lenne a győzelem a Miami számára, de a Kings ritkán adja olcsón magát mostanság, a floridaiak pedig sorozatban nyolcszor kaptak ki idegenben, finoman szólva sem remekelnek vendégként - ráadásul Wade és Whiteside továbbra sem léphet pályára. Ebben a helyzetben azért egyáltalán nem biztos a Heat sikere, sőt, Dragicék otthon is kikaptak a Sacramentótól és bár alapvetően természetesen ők alkotják a jobb csapatot és illene is nyerniük, tulajdonképpen nem sok minden szól mellettük. 

Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 03:30

Ez rangadó lesz, bár a Lakers egy fárasztó back-to-back második felén utazik el a címvédőhöz, ami rányomhatja a bélyegét a játékra - a GSW viszont sorozatban két vereség után igyekszik javítani, ráadásul továbbra is sok problémával bajlódik. Steph Curry, Draymond Green, David West és Pat McCaw biztosan nem játszik, Klay Thompson lehet, hogy nem tud pályára lépni, Andre Iguodala és Jordan Bell viszont valószínűleg ott lesz a pályán és nagy szükség is lesz rájuk ebben a helyzetben. A Warriors jelenleg két meccsel van lemaradva a Houstontól és ennyi sérülés mellett nem neki áll a zászló ebben a harcban, ha viszont ez így lesz, akkor nem biztos, hogy felfétlenül erőltetniük kell itt az alapszakasz végét, mert a többiekkel szemben nagy előnyük van - meglátjuk, hogy ennyire tartalékosan mire mennek majd. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus