Óriási esély a Clippers és a Wizards előtt!

Ma éjjel két olyan párharcban is már a második felvonást rendezik az NBA rájátszásának második körében, amelyekben ha nyer a vendég gárda, akkor gyakorlatilag el is dőlhetnek az érdemi kérdések. A Clippers Oklahoma City-ben, míg a Wizards Indianában készül eme nemes tettre. Lássuk, mi szól mellettük, illetve ellenük!

Indiana Pacers(1.) - Washington Wizards(5.) (01:00)

A Pacers háza táján áll a bál, Andrew Bynum már távozott is, mivel nem lehet rendbe hozni a térdét erre a rájátszásra, az öltözői szálak pedig egyre bonyolódnak és kaptunk egy lehetséges magyarázatot arra, miért nem képes Roy Hibbert többet semmi érdemlegeset sem tenni a jelenlegi társa(i)ért ebben a csapatban. Ám ha akar valamit ettől a szezontól az első kiemelt, akkor ma kötelező nyernie most, ugyanis dupla pályahátrányból ilyen állapotban csoda lenne, ha fordítani tudna Frank Vogel tékozló legénysége. A Washington viszont dörzsölheti képletes tenyerét és most vagy soha esély előtt állva minden adott számára, hogy megtegye az egyik, ha nem a legfontosabb lépést a Konferencia-döntő felé. Hatalmas harcot várhatunk, amely előtt képteleneség megítélni, hogy az újabb botrány mit hoz ki George-ékból.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-0 a Wizards javára.

Oklahoma City Thunder(2.) - Los Angeles Clippers(3.) (03:30)

A Clippers sztárja, Chris Paul a semmiből támadt fel egy egészen extra produkcióval, s ha akár csak meg tudná közelíteni a szintet, akkor jó eséllyel ma is meglesz a lehetősége arra, hogy nyerjen a kicsit formán kívül játszó és a Memphis legyőzéséből merített momentumát meglovagolni nem tudó OKC csarnokában. Az MVP-től, Duranttől várhatunk egy kiugró performanszt, de ahhoz, hogy ezt a Rivers-legénységet le tudja ma győzni az Oklahoma City, másoktól is kelleni fog az átlagon fölüli produkció.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-0 a Clippers javára.

Élőképes streamekét kattintsatok IDE !

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus