Orlando SL, 2. nap: A Heat ismét kiütéssel nyert

Az orlandói nyári ligás torna második napján a Miami újfent tarolt, ezúttal Juwan Howard fia és az ex-paksi Rodney McGruder vezetésével, a Knicks megint csődöt mondott - Payne ezúttal is főszerepbe került a Thundernél, Brice Johnson pedig villantott a Clippersnél.

Charlotte Hornets - Indiana Pacers 80-70

Szoros meccsen a negyedik negyed második felében húzott el ellenfelétől a Hornets, amely így 10 ponttal nyert Aaron Harrison vezetésével. A Charlotte-nál nem garantált szerződéssel rendelkező kosaras ma sem volt túl hatékony (15 pont, 6/16 mezőny, 1/7 tripla, 3 eladott labda), viszont sokoldalúan játszott (5 pattanó, 6 gólpassz). Rajta kívül a 18 pontos Gabe Yorkot lehet leginkább kiemelni a győztesnél. A Pacersnél ezúttal nem igazán jöttek a jó teljesítmények: az idei második körös Georges Niang legalább sok mindenben hozzátett (6 pont, 5 pattanó, 2 gólpassz, 2 szerzett, 4 eladott labda), Joe Young viszont nagyon gyenge volt (6 pont, 2/6 mezőny). Náluk Glenn Robinson III-öt (16 pont, 1/5 tripla), illetve Shayne Whittingtont (12 pont, 7 pattanó, 2 szerzett labda, 1 blokk) lehet leginkább dicsérni.

New York Knicks - Miami Heat 48-74

Második meccsét is nagyon simán nyerte a Miami Heat, pedig sem Josh Richardson, sem Justise Winslow nem lépett pályára, míg a Knicks másodjára is csődöt mondott - a floridiaiak az első három negyedben mindenben jobbak voltak ellenfelüknél. A Miaminél ezúttal Kenny Gabriel (16 pont, 6 pattanó) és Juwan Howard fia, Juwan Howard Jr. (17 pont, 6/8 mezőny, 3/4 tripla) mellett az ex-paksi Rodney McGruder volt a legjobb (15 pont, 6/9 mezőny, 2/5 tripla, 3 pattanó, 3 gólpassz, 2 szerzett labda). Howard egyébként a saját fiának az edzője, hiszen ő irányítja a Heat SL-csapatát. A túloldalon Marshall Plumlee 8 pontos, 7 pattanós, 1 blokkos teljesítményét lehet leginkább kiemelni, a többiek a rengeteg eladott labdával vagy/és a gyenge dobóteljesítményükkel rontották az összképet.

Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers 81-72

Három és fél negyedig ez egy teljesen egál mérkőzés volt, aztán a Thunder kezdője sokkal ponterősebb volt a végjátékban, így tudtak győzni második meccsükön is. Legjobbjuk a 14/14-es büntetőzéssel 25 pontot hozó Cameron Payne volt (3 eladott labda, 5/16 mezőny) - mellette a két magasembert, Mitch McGary-t (18 pont, 9 pattanó, 4 szerzett labda) és Dakari Johnsont (15 pont, 12 pattanó) lehet még megemlíteni utóbbi 5/10-es büntetőzése ellenére is. A Clippersnél Diamond Stone megint halvány volt (3 pont, 4 pattanó, 1 gólpassz, 1 blokk, 1 eladott labda, 10 fault), Brice Johnson viszont villant, az idei első körös draftee 23 pontot szórt és 6 pattanót kapott le - igaz, neki is volt 7 faultja és 4 eladott labdája, valamint egy 1/3-as büntetőzése. 

És a végére a nap legszebb jelenetei maradtak:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus