Otthon vághat vissza a Brooklyn

Ma este hat összecsapást rendeznek az NBA-ben, közte inkább érdekes, mint rangadónak titulálható meccsekkel. Ilyen a Brooklyn és egyik legutóbbi legyőzőjének találkozója, vagy a Thunder és a Hawks csatája, ahol Kyle Korver rekordjának életben maradása és Kevin Durant újabb kosáresőjének mértéke lehet a leginkább kérdéses. Lássuk, mit érdemes tudnunk az egyes párosításokról!

Philadelphia 76ers - Phoenix Suns (01:00)

A Sixers szépen tart a liga legalja felé, ahogy az a szezon előtt várható is volt, ráadásul a Suns most kezd megtanulni nyerni Eric Bledsoe nélkül is, tehát hiába játszik back-to-back a Phoenix, idegenben is Goran Dragicék a favoritok Michael Carter-Williamsékkel szemben.

Brooklyn Nets - Toronto Raptors (01:30)

A Nets a nagy menetelése elején éppen Torontóban nem tudott nyerni és folytatni akkori győzelmi szériját, ám most DeMar Derozan távollétében kis túlzással sansztalannak tűnik Brooklynban az amúgy jobb mérleggel rendelkező és szintén kiváló formában lévő Raptors. Ezen a fronton a fő kérdés: Terrence Ross vajon mennyit szór a legutóbbi 51-es produkciója után?

Chicago Bulls - Minnesota Timberwolves (02:00)

A Bullls szépen felkúszott 50 százalék fölé, ez a mutatvány viszont hónapok óta nem sikerül Kevin Love-éknak, de ezzel együtt sem lehet leírni Chicagóban sem Rick Adelman fiait, akik mintha egyre jobban kezdenék érezni egymást a pályán, s ebből kifolyólag arattak pár önbizalom növelő diadalt is az utóbbi időben. A nap egyik legjobb meccse lehet ez, kimondott favorit nélkül.

Milwaukee Bucks - Los Angeles Clippers (02:00)

A Bucks újra eljátszhatja az áldozati bárány szerepét, hiszen a Clippers sokkal komolyabb játékerőt képvisel az ex-Los Angeles-i Caron Butlerékénél, s jól tudjuk, hogy a Milwaukee képes szinte minden este "lefeküdni" az ellenfélnek - jó részt gyenge kerete és a fiataloknak adott teljes terep miatt. Chris Paul hiánya itt nem érződhet, ugyanis óriási a differencia.

Oklahoma City Thunder - Atlanta Hawks (02:00)

A Thunder és a Hawks is papírforma-meccset játszani készül, mivel ha számításba vesszük, hogy Al Horford, Jeff Teague és Pero Antics sincs a vendégeknél, az OKC pedig most szántotta fel a ligát Russell Westbrook nélkül, akkor csúnya végeredmény is születhet az előzmények alapján Oklahoma Cityben.

Utah Jazz - Sacramento Kings (03:00)

A Jazz az újra egészséges Favors, Hayward párossal a színen otthon mindenképp favorit a Cousinst biztosan, Gayt pedig még valószínűleg továbbra is jegelő Kings ellen otthon, ám a két gárda alapvető játékerejét figyelembe véve inkább várhatunk egy szoros derbit, mint fölényes hazai diadalmenetet.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus