Warriors-Spurs rangadó a Sport TV-n, Minnesotába látogat a Boston

Most bravúr lenne a Spurs-siker - Minnesotába látogat a Boston - kötelező nyernie az OKC-nek - Heat-Philly, következő felvonás.

 

Charlotte Hornets - Brooklyn Nets 01:00

Oda jutottunk, hogy ennek a meccsnek gyakorlatilag már nincs tétje, volt ugyan egy fellángolása a Charlotte-nak, de a sorozatban négy vereségnek köszönhetően már csak matematikai esélye van a csapatnak arra, hogy bekerüljön a rájátszásba. Persze otthon azért mindenképpen szeretne nyerni a társaság, és esélyesebbnek is számít, hiszen a Nets az idegenbeli túrája ötödik állomásához érkezett, és bár elit csapatokat is megszorongatott, közel sincs ideális állapotban. A kérdés az, hogy mennyire fog pörögni a Hornets, ha komolyan veszik a találkozót Howardék, és Kemba Walker visszatalál az előző meccs előtti formájához, akkor egyértelmű favoritok. 

Miami Heat - Philadelphia 76ers 01:30

Ez jó meccs lehet, két találkozó van a felek között a Philly javára a keleti hatodik-hetedik helyen, és nemrég össze is csaptak ugyanebben a csarnokban, február végén Dwyane Wade kosarával egy ponttal nyerni tudott a Heat. Most visszavágnának az azóta idegenben is bizonyító Simmonsék, és ez az egymás elleni szériát tekintve is fontos lenne számukra, hiszen 2-1-re vezetnek, ami a tiebreakert tekintve számíthat még a végelszámolásnál, elnézve ezt a keleti középmezőnyt. Az említett találkozón támadásban nem igazán találta a ritmust a Sixers, ha most ebben javulni tud a vendégcsapat, akkor idegenben is jó esélyei lesznek, főleg hogy nincsenek sérültjei, igaz, a hírek szerint Wayne Ellington visszatérhet a Miami rotációjába. 

Minnesota Timberwolves - Boston Celtics 02:00

Ez érdekes találkozónak ígérkezik, mert Jimmy Butler kiesése óta ez a Wolves azért nem az a Wolves, az előző két idegenbeli ki-ki meccsét el is vesztette, de otthon még mindig a liga egyik legjobbjáról beszélünk, és ez önbizalmat, tartást adhat Townséknak - akiknek ráadásul nagyon kellene is a győzelem, mert már csak hatodikak Nyugaton, és még a playoffjuk is veszélybe kerülhet. A Boston legutóbb 16 ponttal gyűrte le a Chicagót Kyrie Irving nélkül, és az irányító még most sem 100%-os, de saját elmondása szerint játszani fog, és valószínűleg nagy szüksége is lesz rá csapatának, kelleni fog a vezér a Minnesotával szemben. Jó kérdés persze, hogy Townsszal mihez kezdenek a palánk alatt Horfordék, de a hazaiaknak mindenképpen bizonyítaniuk kell maguknak és a kétkedőknek is, hogy képesek rangadót nyerni Butler nélkül legalább otthon - Bostonban egyébként 91-84-re kaptak ki idén. 

Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 02:00

Hat napja randevúztak a felek Phoenixben, akkor nagy csatában, Russell Westbrook extrájával nyerni tudott az OKC, de azóta két vereséget gyűjtött be Billy Donovan csapata, így most iszonyatosan fontos lenne, hogy hozza ezt a találkozót, sőt, lehetőleg simán. A könnyű győzelem ugyanis régen látott történet a gárda körül, de hazai pályán most egyszerűen nem hibázhatnak George-ék, mert bajba kerülhetnek a rájátszással kapcsolatban. A Suns azért közel sem a verhetetlen kategória, sőt, a liga egyik leggyengébb csapatáról beszélünk, amelyben viszont jobb napjain bőven van pont, és ha nem egységes az ellenfél, akkor Bookerék képesek meglepetést okozni, 

Golden State Warriors - San Antonio Spurs 04:30 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Ez lesz a játéknap kiemelt rangadója, pedig összességében azért nem lehet kérdés, hogy a Warriors a favorit. A Spurs az utóbbi 11 meccséből nyolcat elbukott, és bár legutóbb valahogy megverte a Memphist, az is sokkal nehezebben jött össze, mint kellett volna, ráadásul Kawhi Leonard mellett most Pau Gasol sem léphet pályára, rövidült a rotáció. Az a rotáció, amely egyébként is folyamatosan változik, nem lehet tudni, hogy Popovich éppen hogyan variál, de az tény, hogy most már régóta nem működik ez a csapat, míg a GSW az All-Star óta 6-0-ban van, és bár legutóbb megizzadt, így is kristálytiszta, hogy más szintet képvisel. Az egymás elleni szériát is 2-0-ra vezetik Duranték, egyszer 20, egyszer pedig 17 ponttal nyertek, előzetesen ha csak nem veszik túl lazán ezt az összecsapást, gyakorlatilag minden mellettük szól - kivéve, hogy McCaw és Bell biztosan nem játszik, sőt, Iguodala és West is valószínűleg kihagyni kényszerül a találkozót. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus