Derrick Rose újra Tom Thibodeau játékosa

A Minnesota Timberwolves a szezon végéig leigazolta Derrick Rose-t - Tom Thibodeau és egykori MVP-je megint egy csapatban.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette először, hogy Derrick Rose a szezon végéig aláír a Minnesota Timberwolveshoz - ez azt jelenti, hogy korábbi edzője, Tom Thibodeau kezei alatt játszhat újfent, és Jamal Crawford, Aaron Brooks, Taj Gibson és Jimmy Butler után az ötödik olyan kosaras a keretben, aki korábban a Chicago Bullsnál is megfordult, közülük az utóbbi három és Rose is volt Thibodeau játékosa a 2010-es években.

KC Johnson (Chicago Tribune) forrásai szerint Butler és Rose között elég feszült volt a viszony korábban, de két éve megbeszéltek mindent, azóta rendben vannak - igaz, azóta nem is voltak csapattársak. Jon Krawczynski (Associated Press) úgy tudja, hogy azért késett Rose aláírása, mert az irányító megvárta, míg felesége szül, és ez a hét elején megtörtént. Korábban kategorikusan cáfolták, hogy egyáltalán kapcsolatban lenne a Timberwolvesszal, de most úgy tűnik, ennek nem sok köze volt a valósághoz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus