Gallinari a Celticshez kerül?

A Denver Nuggets és a Boston Celtics Danilo Gallinariról tárgyaltak és a következő napokban, hetekben felgyorsulhatnak az események.

Steve Bulpett (Boston Herald) jelentette, hogy a Boston Celtics Danilo Gallinarival kapcsolatban tárgyalt a Denver Nuggets-cel. Bulpett úgy tudja, hogy bár több ennek ellentmondó információ is kijött a napokban, de jelenleg parkolópályára tette a témát a két együttes, több forrás is megerősítette azonban Bulpettnek, hogy jó eséllyel tovább folynak majd a beszélgetések az olaszról a közeljövőben. Több ligában dolgozó vezető is úgy gondolja, hogy a csapatok sokkal inkább hajlanak majd a cserékre most, hogy a lényeges szabadügynökök már elkeltek.

Gallinari sokat segíthetne egyébként a Celtics kinti dobásain, ebben nagyon gyenge volt az együttes az előző idényben. A swingman az előző szezonban tért vissza ACL-szakadását követően, 9.6 meccsenkénti mezőnykísérletéből 5.1 volt tripla átlagban - ezeket egyébként 35.5%-kal dobta -, és meccsenként 12.4 pontos mutatója volt. Hogy kit adna érte a Celtics, arról egyelőre nincs információ, de tele van a Boston fiatallal, pickekkel és olyan szerződéseik is vannak, amely Gallinari 11.56 milliós lejárójához hasonlóan a nyáron gyakorlatilag kifut.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus