Hírmorzsák 2013-10-23 (17:00)

Fariedot elcserélné a Nuggets? Horford a combhajlítójával bajlódik. A GM-ek 80%-a szerint triplázni tud a Heat, 3 embert leszámítva mindenki LeBron James köré építené a franchise-át, ha tehetné. DeRozan a pályán kívül nyugodtabb, érettebb lett, ettől lett jobb a játéka a pályán is. A Portland három, a Dallas négy embert tett ki a keretéből.

Zach Lowe (Grantland) ligaforrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Denver Nuggets különböző csereötletekkel keresett meg bizonyos csapatokat, amelyek segítségével szeretnék felmérni Kenneth Faried csereértékét. A hírek szerint nem keveset kértek az erőcsatárért, de a csapat hivatalosan cáfolta, hogy Farieddal kapcsolatban egyáltalán felmerült volna a csere lehetősége.

Az Atlanta Hawks centere, Al Horford a combhajlítójával bajlódik, emiatt kihagyja majd csapata utolsó előszezonmeccsét a Dallas Mavericks ellen. A magasembernek több mint egy hete lesz pihenni, ennyi különbség van a ma hajnali, Indiana Pacers elleni meccs és a Hawks első alapszakasz-találkozója előtt.

30-ból 23 GM úgy gondolja, hogy a Miami Heat sorozatban harmadjára is bajnok tud lenni. A szakvezetők saját csapatukra nem szavazhattak, így jött ki, hogy a liga általános igazgatóinak több mint háromnegyede vár three-peatet. 2-2 GM várja az Indiana Pacers és a San Antonio Spurs sikerét, míg 1-1 szavazatot kapott a Chicago Bulls, a Los Angeles Clippers és az Oklahoma City Thunder.

Ugyanehhez a szavazáshoz kapcsolódik, hogy a liga 27 GM-je LeBron James köré építené csapatát, ha a nulláról indulna és bárkit választhatna - ketten döntenének Kevin Durant és egy ember Kyrie Irving mellett.

A Toronto Raptors dobóhátvédje, DeMar DeRozan eddig nagyon jól teljesített az előszezon folyamán, amit önmaga a pályán kívüli magabiztosságának tulajdonít jórészt. DeRozan azt mondta, hogy ötödik évére készül, már nincsenek benne kétségek, nem kérdőjelez meg semmit. Dwayne Casey vezetőedző szerint családapa lett DeRozan és ez látszik is rajta. A tréner úgy gondolja, nincs olyan, hogy valaki azonnal a liga egyik legjobbja lesz, ez több éves folyamat, és nagyon örül, hogy látja DeRozanon ezt a fejlődést.

Itt van az előszezon vége, lassan minden együttesnek ki kell alakítania az alapszakaszt kezdő állományát, úgyhogy tömeges elküldések történtek az utóbbi egy napban. A Dallas Mavericks Renaldo Balkmannek, Devin Ebanksnek, DJ Kennedy-nek és Fab Melónak köszönte meg a részvételt, míg a Portland TrailBlazers Dee Bostot, EJ Singlert és Richard Howellt tette ki keretéből.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus