Hírmorzsák 2013-11-08 (10:15)

Bynum a visszavonuláson is gondolkodott, most sem élvezi a játékot. Jamesnek fáj a dereka, meghúzta a hátát is ma hajnalban. Milt Newton elégedett a Timberwolves eddigi teljesítményével. Jason Richardson az All-Star gála környékén visszatérhet elvileg, bár még a futás sem engedélyezett számára. McDonough biztos benne, hogy Bledsoe-t hosszútávon is a csapatnál tudják tartani. A Knicks már felvette a kapcsolatot Lou Amundsonnal. Maurizio Gheradini a Thundernél. Shengeliát és Taylort a D-Ligába küldte a Nets. Kijöttek a karácsonyi mezek.

A Cleveland Cavaliers magasembere, Andrew Bynum komolyan gondolkodott a visszavonuláson. Az Akron Beacon Journalnek adott nyilatkozatában a center elmondta, hogy jelenleg is nagyon nehéz úgy élveznie a játékot, hogy fizikálisan nagyon limitálva van. Küzd és próbálkozik, de jelenleg csak árnyéka önmagának, emiatt mentálisan sincs éppen a toppon. Nem képes azokra a dolgokra, amikre korábban. Úgy gondolja, hogy még mindig dupla-duplás játékos lehet az NBA-ben, de ehhez meg kell változtatnia a játékát - a kérdés az, hogy elfogadja-e ezt a kihívást, és képes lesz-e erre.

A Miami Heat sztárjának, LeBron Jamesnek egy ideje fáj a dereka, ráadásul ma hajnalban meghúzta a hátát egy szabadlabdáért folyó küzdelemben. A játékos a találkozót követően azt nyilatkozta, hogy beállt a háta, de a jó hír az, hogy voltak már ilyen problémái, úgyhogy tudja, hogy rendbe fog jönni. Erik Spoelstra vezetőedző azt nyilatkozta, hogy nem tűnt olyan energikusnak James, de nagyot harcolt - és így is elért 18 pontig, 6 gólpasszig és 5 pattanóig.

A Minnesota Timberwolves GM-je, Milt Newton a TwinCities.com-nak elégedetten nyilatkozott a csapattal kapcsolatban - úgy látja a szakvezető, hogy a játékosok már most is tudják, mi a szerepük, és ennek megfelelően játszanak. Sok más csapat vezetőjével beszélgetett, és mindenkinél van egy időszak, amikor keresik, hogy ki lehet a vezérük, az ember, akire a végjátékokban támaszkodnak, ki kapja a legtöbb dobást. Newton számára úgy tűnik, hogy nekik egyáltalán nincs ilyen gondjuk.

A Philadelphia Sixers swingmanje, Jason Richardson a Delaware County Daily Timesnak azt nyilatkozta, hogy ha rehabja a jelenlegi ütemben halad tovább, akkor az All-Star hétvége környékén térhet vissza. Richardson bal térdét februárban műtötték, de egyelőre még csak vízben edz, mért hosszokat úszik - még semmilyen kosárlabdához köthető edzést nem végezhet, még csak futópadon sem futhat, de jövő héten megy MRI vizsgálatra, akkor változhat ez a dolog.

A Phoenix Suns GM-je, Ryan McDonough Eric Bledsoe-val kapcsolatban adott interjút az Arizona Sportsnak - McDonough biztos benne, hogy a hátvéd hosszútávon is a Suns játékosa lesz. Tárgyaltak a hosszabbításról, és az alkudozás szerinte mindkét oldalról fair és profi volt. Jó helyzetben vannak, hiszen bármilyen ajánlatot meccselni tudnak, ráadásul egy évvel hosszabb szerződést ajánlhatnak Bledsoe-nak, mint bármelyik másik csapat, és nagyobb évenkénti emelést is.

Ian Begley (ESPN New York) forrásai szerint a New York Knicks Lou Amundsonnal már fel is vette a kapcsolatot.

Az Oklahoma City Thunder új tanácsadója és nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője Maurizio Gheradini, akit tegnap este nevezett ki a csapat a posztra. Gheradini legutóbb a Toronto Raptors segéd GM-je volt, előtte pedig a Benetton Trevisónál dolgozott általános igazgatóként, nagyon jó európai kapcsolatokkal rendelkezik.

A Brooklyn Nets a D-Ligába, a Springfield Armorhoz küldte Tornike Shengeliát és Tyshawn Taylort. Tavaly mindketten megmutatták, hogy a D-Liga szintjét talán már kinőtték, hiszen a grúz kiscsatár 24.3 pontot, 8.2 pattanót, 4.0 gólpasszt és 2.3 labdaszerzést átlagolt, míg az irányító 24.6 pontot, 7.5 pontot és 4.1 gólpasszt tett a közösbe fellépésenként az Armornál.

A karácsonykor használt mezek:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus