Hírmorzsák 2013-11-14 (11:15)

Nené rendesen kifakadt fiatalabb csapattársaira, elmondása szerint kezd elege lenni egyesek önző játékából. A Knicks felajánlotta Shumpertet Fariedért, a Denvernek ez kevés volt, csak blockbusterben mozdítanák az erőcsatárt. Griffin szerint idén teljesen más a légkör a Clippersnél, Rivers nem mond nagy dolgokat, de érthetően teszi azt. Pekins nagyapja elhunyt, nem játszott ma és nem fog a Warriors ellen sem. Diante Garrett a Jazznél.

Ma hajnalban 79-92-es vereséget szenvedett a Washington Wizards a San Antonio Spurstől, Nené pedig kifakadt. "A lehető legstílusosabb módon rúgták szét a s*ggünket" - nyilatkozta. A brazil magasember elmondta, nagyon mérges, mert a fiatalabb csapattársai azt gondolják, hogy nagyon okosak. Ha viszont ő fiatal lenne, akkor egy hétig nézné ennek a meccsnek a felvételeit, hogy lássa, tud-e valamit tanulni, mert a Spurs játssza azt a kosárlabdát, amit kellene mindenkinek.

Nené szerint a San Antonio kerete összességében nem olyan tehetséges, mint az övék. Vannak nagyszerű játékosaik, csodálatos csapatuk van, de az az igazán kiemelkedő bennük, ahogyan kivitelezik a játékot, ahogy kihasználják az ellenfél gyengeségeit, és ahogyan járatják a labdát. Ők nem a statisztikára gondolnak, a brazil szerint a Wizards játékosai viszont igen. Azt is hozzátette, hogy a fiataloknak itt az idő a felismerésre, hogy amilyen szellemben játszanak, az nem vezet sehova, mert neki személy szerint kezd elege lenni ebből az egészből.

A hírek szerint a New York Knicks felajánlotta Iman Shumpertet a Denver Nuggetsnek Kenneth Fariedért cserébe, de a coloradóiak nemet mondtak az ajánlatra. Nagyon sokan érdeklődnek az erőcsatár iránt, de Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) forrásai szerint a Nuggets valószínűleg nem fogja elcserélni játékosát, csak ha valami blockbuster boltot sikerül összehozni vele. Faried azt mondta, nem akarja kommentálni az eseményeket, ő csak kosárlabdázik, mert ez a dolga. Shumpert is annyit mondott a Hoopsworldnek, hogy ha mennie kell, akkor menni fog. Fiatal és jó cserealap, úgyhogy úgy gondolja, sok pletykába fog még belekerülni.

A Los Angeles Clippers erőcsatára, Blake Griffin az ESPN nyilatkozott. A kosaras elmondása szerint az új vezetőedző, Doc Rivers általában olyan dolgokat mond neki, amikkel már tisztában van, de olyan stílusban, olyan módon adja elő, hogy 100%-ig megérti a dolgokat, és meg is jegyzi. Griffin azt is elmondta, hogy bár a csapat nagyrészt egyben maradt, mégis más az idei keret körüli atmoszféra, szinte mindent másképp élnek meg. Hiába ugyanazok a körülmények, ugyanaz a Staples Center és ugyanazok a mezek, mégis mások az edzések is, és teljesen más a légkör a csapaton belül.

A Clippers egyébként ma hajnalban a Thunderrel csapott össze, Kendrick Perkins azonban nem vett részt az összecsapáson - azonnal neki is mentek az Oklahoma játékosainak. A center nagyapja elhunyt, ezért a következő, Golden State elleni meccsen sem lesz a csapattal.

A Utah Jazz leigazolta Diante Garrettet a D-Ligából. A hátvéd az Iowa Energy edzőtáborában készült a D-Ligás szezonra, miután az Oklahomy City Thundernél töltötte az NBA előszezonjának nagy részét. A kosaras tavaly a Phoenix Sunsnál és a D-Ligában játszott.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus