Hírmorzsák 2013-11-16 (22:45)

Kobe Bryant hamarosan a csapattal edz majd és ha minden jól alakult, akkor 2-3 héten belül pályára léphet. Lamar Odom és Doc Rivers két órán át beszélgettek, megállapodás azonban még nem született. Bennettet nem küldi le a Cavaliers a D-Ligába, Stiemsma két hónapra kidőlt, Mario Chalmers egy meccses eltiltást kapott, kérdéses, hogy mikor mutatkozhat be Otto Porter.

Adrian Wojnarowski információi szerint az Achilles-ín sérüléséből visszatérő Kobe Bryant szombaton már a Los Angeles Lakers csapatával edzhet. A hét hónapos rehabilitáció végén tartó Bryant nagyon szeretne már visszatérni, teljes értékű munkát végezni. Együttesénél úgy várhatják -ami két-három hét múlva következhet be-, mint a messiást, hisz a Lakers jelenleg 4-7-es mérleggel áll.

A Los Angeles Clippers hajt leginkább Lamar Odomra. A rutinos magasember ma két órás megbeszélést folytatott a csapat vezetőedzőjével, Doc Rivers-szel, ám arról nincsenek információk, hogy milyen eredménnyel zárult a beszélgetés. Marc Stein szerint nem születik gyors megállapodás. Más szakírók szerint meglepő lenne, ha nem jutna egyességre a Clippers és Odom.

Annak ellenére, hogy megmagyarázhatatlanul gyengén kezdte a szezont, a Cavaliers menedzsmentje nem tervezi, hogy leküldenék a D-Ligába a drafton elsőként kiválasztott Anthony Bennettet. A clevelandi kötődésű Mary Schmitt Boyer azt írja, hogy a Cavs szerint az újonc jelenlegi helyén többet tud tanulni, fejlődni. Az 1/1-es mutatói borzasztóak, mindössze öt kosarat szerzett eddig, 14,3%-kal dob mezőnyből, 12 játékperc alatt alig 1,4 pontot átlagol.

Térszalagja sérülése miatt megközelítőleg 6-8 hétre az oldalvonalon túlra kényszerült a New Orleans Pelicans magasembere, Greg Stiemsma. A center a kedd esti, Lakers ellen 21 pontos kudarccal végződő találkozón sérült meg, komoly fejtörésre késztetve a Pelicans szakmai stábját.

Mario Chalmers egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a ligától, mivel a Dallas Mavericks ellen vívott mérkőzés negyedik negyedében lekönyökölte Dirk Nowitzkit, s ennek hozományaként kiállították.

Íme az ominózus eset:

Továbbra is kérdéses, hogy mikor debütálhat a Washington Wizards játékosa, a drafton harmadikként választott Otto Porter. A csípősérüléssel küzdő újonc még nem tudott érdemi munkát végezni, ami a játéktéren mutatottakat illeti. Edzője, Randy Wittman pedig annak adott hangot, hogy addig nem tud tervezni, amíg nem tudja, hogy a pályán mire számíthat Portertől. Véleménye szerint az kevés, hogy a konditeremben dolgozik, fizikálisan karbantartja magát. A vezetőedző aggálya érthető, ugyanis Singleton műtét után lábadozik, valamint Ariza és Al Harrington is a maródiak listáján szerepel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus