Hírmorzsák 2013-12-05 (21:45)

Melo már eldöntötte, hogy lelép? A játékos cáfol. George Karl szerint Anthony egyéni eredményeket szállít, bajnokságot nem. Kobe szombat hajnalban biztosan nem játszik, hétfőn hajnalban talán. Pau Gasolnak a bajnoki cím a legfontosabb pályafutása végén. Shawne Williams egyértelműen fogalmazott Jason Kidd szódakiöntős akciójával kapcsolatban. Rondo és Gallinari visszatérése sem a hetekben várható, Porteré azonban a napokban. Rose belebegtette, hogy még a rájátszásban visszatér, ha egészséges lesz. Jennings szerint neki és Ellisnek is jót tett a környezetváltozás, mindketten olyan csapatban vannak, ami kellett nekik. Dedmont kitette a Warriors.

A New York Knicks kiscsatára, Carmelo Anthony cáfolta Stephen A. Smith azon értesüléseit, miszerint már eldöntötte volna, hogy a nyáron elhagyja a New York Knicks együttesét. Smith szerint Anthony a Los Angeles Lakershez igazol majd, de a játékos azt mondta, még senkivel nem beszélt nyári terveiről, sem az ügynökével, sem a barátaival, sem a családjával.

Jay Williams (ESPN) twitterfiókja szerint George Karl azt mondta neki, hogy korábbi játékosa, Melo olyan egyéniség, aki egyéni sikereket hoz, de bajnoki címeket nem.

Kobe Bryant szombaton hajnalban még biztosan nem játszik a Sacramento Kings elleni találkozón, hétfő hajnalban, a Toronto Raptors ellen azonban még nincs kizárva, hogy pályára léphet.

A Los Angeles Lakers magasembere, Pau Gasol a spanyol Mundo Deportivónak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy utolsó éveiben élvezni szeretné a játékot, és amellett, hogy pénzügyileg sem szeretne rosszul járni, a győzelem a legfontosabb számára. Ha választani kell, akkor Gasol szerint az a legjobb hely, ahol van esélye újabb gyűrűt nyerni. A Lakersnél nagyon sok a kérdőjel szerinte. Nem tudják például, milyen állapotban lesz Kobe, és ezen kívül is nagyon sok a homályos folt náluk.

Az aranysárga-lilák csatára, Shawne Williams ennél egyszerűbb választ adott, mikor a TMZ Sports rákérdezett a Brooklyn Nets elleni meccsen történt híres szódaborításra. Williams egyértelmű volt: "B*ssza meg Jason.". Williams szerint Kidd csinálta, amit csinált, ők nyertek, Kidd megpróbált csalni, csinált, amit úgy érezte, hogy csinálnia kell, de ettől még ők győztek.

A Boston Celtics GM-je, Danny Ainge azt nyilatkozta a Boston Globe-nak, hogy Rajon Rondo nincs még közel a visszatéréshez. Ainge úgy gondolja, hogy az irányító nem a következő hetekben fog pályára lépni, ez az esemény még odébb van. Nagyon óvatosak vele, egyelőre kicsit húzza is a lábát Rondo, és vissza kell nyernie az erejét. Nagyon sokat dolgozik Ainge szerint a játékos, de még nem régi önmaga, és addig nem engedik újra játszani, amíg nem lesz 100%-os állapotban.

A Chicago Bulls sztárja, Derrick Rose újra a címlapokon lesz a rájátszásban, ugyanis azt nyilatkozta, hogy amennyiben egészséges lesz, pályára fog lépni már az idei PO-ban is. Annak ellenére lebegtette be visszatérését a játékos, hogy az orvosok és a csapat is azt mondta műtétjét követően, hogy a teljes idei évadot ki kell hagynia.

És még mindig a sérülések, visszatérések: a Washington Post értesülései szerint nagyon közel van Otto Porter bemutatkozása - a Washington Wizards idei 1/3-asa pár napon belül visszatérhet sérüléséből. A gárda lengyel centere, Marcin Gortat azt nyilatkozta, hogy ha Porter, Bradley Beal és Al Harrington visszatérnek, akkor nagyon sok mindenkinek meglepetést okozhatnak. Gortat szerint nagyon jók lesznek, és akár 50 győzelmet is szerezhetnek az idei alapszakaszban.

A Denver Post már kevésbé jó hírekkel számolt be a Denver Nuggets drukkereinek: Danilo Gallinari hetekre van még attól, hogy újra játékra jelentkezhessen, vele ebben a naptári évben szinte biztosan nem találkozhatunk.

Brandon Jenningst nem lepte, hogy Monta Ellisnek mennyire jól megy a Dallas Mavericksnél. Jennings az MLive-nak azt nyilatkozta, hogy jó helyzetben van volt csapattársa, egy olyan gárdában kell játszania, akiknek egy igazi scorerre van szükségük. Dirk Nowitzki szerinte már nem az a szintű pontszerző, mint volt. Még mindig nagyon jó, de Ellis most ugyanabban a helyzetben van Jennings szerint, mint volt a Golden State-nél Stephen Curry-ék érkezése előtt: ő az elsőszámú opció támadásban.

Jennings azt is hozzátette, hogy neki is jó helye van Detroitban, mert borzasztóan jó magasemberekkel játszhat együtt, így csak a csapat irányítása a dolga. A gólpasszátlaga soha nem volt ilyen magas, aminek nagyon örül. Az a feladata, hogy jó helyzetben megtalálja társait, hogy megtanulja, hogy tartsa kontroll alatt a tempót a végjátékokban, illetve hogyan nyerjen szoros meccseket. Amennyire nem ment tehát a két játékosnak együtt, annyit profitálnak abból, hogy mindketten elhagyták a Bucksot.

A Golden State Warriors szabadlistára tette Dewayne Dedmont. A center 4 meccsen összesen 6 percet szerepelt a Golden State-nél, emellett a Santa Cruznál is pályára lépett egy összecsapáson.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus