Hírmorzsák 2014-07-18 (10:00)

Boozert elvitte a Lakers az amnesztia-szabadlistáról. LeBron már tudatta Love-val, szeretné, ha együtt játszanának a Cavsnél. A Warriors nem emel Love-ért tett ajánlatán akkor sem, ha a Cleveland többet tesz le az asztalra. MWP szívesen játszana a két Los Angeles-i csapat valamelyikében vagy a Knicksben. Bledsoe és a Suns álláspontja között 32 millió dollár a különbség. Shavlik Randolph marad Phoenixben. Fredette a Pelicansnél, Ish Smith a Rocketsnél. Megvan a Bucks hat új kisebbségi tulajdonosa, köztül Aaron Rodgersszel, a Green Bay Packers sztárjával.

A Los Angeles Lakers nyerte a "vaklicitet" Carlos Boozerért az amnesztia-szabadlistán, egy évre 3.25 millió dollárért az erőcsatár az aranysárga-liláknál folytatja pályafutását. Ez azt is jelenti, hogy a Chicago Bullsnak 13.55 milliót kell kifizetnie az eszkimó származású játékos felé a most következő szezonra. Marc Stein (ESPN) forrásai szerint Boozer leginkább a Houston Rocketshez igazolt volna, amennyiben úgy éli túl a két napon az amnesztia-waiveren, hogy nem licitál rá egyik együttes sem.

Ide tartozik, hogy Mark Medina (New York Daily News) értesülései szerint Metta World Peace nagyon szeretne a Lakers, a Los Angeles Clippers vagy a New York Knicks játékosa lenni, ám arra elég kevés esély mutatkozik, hogy MWP visszatérjen Kobe Bryantékhez.

Arról tegnap már beszámoltunk, hogy Eric Bledsoe és a Phoenix Suns nem állnak túl közel a hosszabbításhoz, ez pedig számszerűen nagyjából 32 millió dollárnyi különbséget jelent. Chris Broussard (ESPN) ugyanis úgy tudja, hogy a csapat 4 évre 48 millió dollárt ajánlott a hátvédnek, aki az 5 éves maximumot, körülbelül 80 millió dollárt akar zsebre tenni.

Szintén az arizonaiakhoz tartozik, hogy megtartották Shavlik Randolph-ot, ezzel garantálttá vált a magasember szerződése a 2014/15-ös szezonra - a veterán minimumot fogja keresni, amely esetében 1.23 millió dollárt jelent.

A Kevin Love-történethez tartozik, hogy a Yahoo Sports vezetőségi forrásokra hivatkozva azt állítja, LeBron James már megkereste Love-ot, hogy tudassa vele, szeretné, ha a Cleveland Cavaliersnél együtt játszanának, az pedig már korábban is tudott volt, hogy az erőcsatár szívesen csatlakozna a Cavshez azóta, hogy James visszatért. A két csapat beszélgetnek egymással egy esetleges cseréről, és egyre több hírforrás szerint hajlandó a Cleveland beáldozni Andrew Wigginst is Love megszerzésének érdekében. Chris Mannix (Sports Illustrated) Las Vegasban, a nyári liga helyszínén úgy hallotta, hogy Wigginsnél többet akar a Minnesota, lehet, hogy Dion Waiterst és első körös pickeket is be kell áldoznia a Cavsnek.

Ugyanide tartozik, hogy Tim Kawakami (San Jose Mercury News) úgy tudja, a Golden State Warriors akkor sem emel ajánlatán Love-ért, amennyiben a Cavs egy jobb "csomagot" tesz le az asztalra, mint ők. Darren Wolfson (1500 ESPN Twin Cities) jelentette, hogy a GM, Bob Myers az, aki leginkább hajlandó Klay Thompsont is belevenni az üzletbe, a tanácsadóként dolgozó Jerry West, illetve az új vezetőedző, Steve Kerr nem nagyon mozdítanák a dobóhátvédet.

Marc Stein (ESPN) információi szerint a New Orleans Pelicans egyéves megállapodást kötött Jimmer Fredette-tel - azt egyelőre nem tudni, mennyit kap a dobóhátvéd, valószínűleg a minimumot. Fredette személyében pótolták Anthony Morrow-t, mint a csapat kinti nehéztüzérét.

Egy évre a minimumot kapja Ish Smith is, aki a Houston Rockets-cel állapodott meg tegnap este.

A Milwaukee Bucks egyik többségi tulajdonosa, Wesley Edens tegnap kihirdette a hat új kisebbségi tulajdonos nevét, akik részesedést vettek a franchise-ban. A legismertebb név köztük az átlagember számára Aaron Rodgers lehet, aki a Green Bay Packers NFL csapat Super Bowl-győztes quarterbackje 2011-ből - abban az évben ő lett az MVP is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus