Hírmorzsák 2014-09-25 (22:15)

Zoran Dragic két évre 3.5 millióért aláírt a Sunshoz. LeBron nehezen hagyta volna el a Heatet, ha sikerül nekik a triplázás, Gilberttel tisztázták félreértéseiket. Frank megegyezett a Nets-cel a kivásárlásáról. Gee-t kitette a Kings. Baynes nem sokára hosszabbíthat a Spursszel. Maxiell a Hornets edzőtáborában. További nem garantált szerződések: Johnson (Heat), Cook (Pistons), Stockton (Wizards).

Lezárult Zoran Dragic ügye: a szlovén dobóhátvéd 2 évre 3.5 millió dollárért aláírt a Phoenix Sunshoz, így a következő idényben együtt játszik majd testvérével, Gorannal. Dragic kivásárlási ára 1.1 millió dollár volt, ebből 100.000-et sikerült lealkudni, így végül 1 millió dollárért engedte el a spanyol Unicaja Malaga.

A Cleveland Cavaliershez nyáron visszatérő LeBron James egy Rachel Nicholsnak (CNN) adott interjújában elmondta, nagyobb esély lett volna arra, hogy marad a Miami Heatnél, ha triplázni tudnak idén. James szerint nehéz lett volna egy zsinórban háromszor nyerő csapatot otthagyni, illetve feladni a lehetőségét annak, hogy négyszer is tudnak nyerni egymást követő években. Azt is hozzátette viszont, hogy nem sok értelmét látja annak, hogy azon rágódjon, mi lett volna, ha... Mindig csak a jelenre és a jövőre koncentrál, megéli az adott pillanatot.

A Dan Gilberttel folytatott beszélgetésről azt mondta, hogy nagyon egyenesek voltak egymással, nem kerülgették a forró kását. LeBron elmondása szerint a Cavs tulaja azt mondta neki, hogy bárhogy is dönt, szerette volna tisztázni a köztük lévő viszonyt annyira, hogy ha találkoznak vagy egymás ellen játszanak, akkor kezet tudjanak fogni. Gilbert azt is hozzátette James szerint, hogy inkább a szép évekre kell emlékezniük, nem arra az egy estére, amikor elhagyta a Cavst.

Ahogyan arról reggel beszámoltunk, Lawrence Frank a Los Angeles Clippers szakmai stábjának tagja lesz, Chris Mannix (Sports Illustrated) pedig lehozta, hogy a tréner megegyezett a Brooklyn Nets-cel a kivásárlásáról - ennek részletei egyelőre nem ismertek.

Nem túl meglepő, de Scotty Hopson után nem sokkal Alonzo Gee-t is kitette keretéből a Sacramento Kings. Az ő szerződése sem volt garantált, így semmivel nem nyomja a kaliforniai együttes fizetési sapkáját.

Az edzőtáborokba több játékost is meghívtak. A legnagyobb igazolás a Charlotte Hornetsé, akik az Orlando Magictől kitett Jason Maxiell-lel szerződtek le. A Miami Heat a center Chris Johnsonnak ad lehetőséget. A Detroit Pistons Brian Cooknak adott kontraktust. A Washington Wizards John Stockton fiával, David Stocktonnal egyezett meg a következő egy hónapra.

Még egy megegyezés lehet nem sokára, igaz, ez nem az edzőtáborra: Buck Harvey (San Antonio Express-News) forrásai szerint Aron Baynes megérkezett San Antonióba, fizikai teszteken esik át, és nem sokára aláírja új szerződését a San Antonio Spursszel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus