Hírmorzsák 2017-07-05 (21:20)

Marc Gasol lehet a Boston kiszemeltje csere útján? Nick Young a Golden State-nél folytatja. McGee a Clippersszel tárgyal. Teodosic 3 évre 24 millióért a Clippershez igazol? Rondo és a Lakers között belassultak az események. Waiters közel a döntéshez - Heat, Lakers vagy Knicks? A Hawks Nerlens Noelt nézegeti. James Johnson és a Jazz között kölcsönös az érdeklődés. Olynyk iránt legalább négy együttes érdeklődik. A Mavs Maxi Kleber leigazolásán gondolkodik.

Egy megállapodás volt ma, Nick Young a Golden State Warriorsnél folytatja - részletek ezen a linken!

Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) két ligában dolgozó vezetőtől úgy tudja, hogy a Boston Celtics célpontja Marc Gasol lehet csere útján

A Los Angeles Clippershez több hír is tartozik. Egyrészt Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint JaVale McGee-vel ma találkozik az együttes. Másrészt Nikos Varlas (EuroHoops) értesülései szerint a csapat 3 éves, 24 millió dolláros szerződést ajánlhat Milos Teodosicnak - ennek a szerződtetésnek állítólag Derrick Rose lehet a buktatója.

Szintén Adrian Wojnarowski hozta a hírt, hogy Dion Waiters egyre közelebb van ahhoz, hogy eldöntse, hol folytatja pályafutását - a hírek szerint a Miami Heat, a New York Knicks és a Los Angeles Lakers között fog választani.

Utóbbiakhoz kapcsolható, hogy Jordan Schultz (SI Now) úgy tudja, hogy bár kölcsönös az érdeklődés az aranysárga-lilák és Rajon Rondo között, és elvileg holnap akár meg is egyezhetnek a felek a közös folytatásról, de most kicsit belassultak az események ezen a fronton.

Tony Jones (Salt Lake Tribune) jelentette, hogy James Johnson és a Utah Jazz között kölcsönös az érdeklődés.

A Jazz érdeklődik Kelly Olynyk iránt is, de nincsenek egyedül, az Indiana Pacers, a Brooklyn Nets és a Sacramento Kings is szeretné megszerezni a kanadai magasembert Sam Amick (USA Today) értesülései szerint - a QO-ját ma hajnalban vonta vissza a Boston, így oda megy, ahova akar.

A Sportando információi szerint a Dallas Mavericks Maxi Kleber leigazolásán gondolkodik - a Bayern München játékosa tavaly a német bajnokságban 9.3 pontot és 5.1 pattanót átlagol. Ugyancsak a texasiakhoz kapcsolható, hogy RFA centerüket, Nerlens Noelt az Atlanta Hawks nézegeti Alex Kennedy (Hoopshype) forrásai szerint.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus