Hírmorzsák 2017-09-05 (11:00)

Wade megszerzésére a Cavs a legesélyesebb, ha kivásárolják, de mellette fontolóra veszi a Heatet, a Lakerst és a Clipperst is, ha kivásárolják. A Miaminél Josh Richardson lesz Winslow és McGruder ellenfele a kezdő SF posztért. Kemba Walker All-NBA csapattag akar lenni, és szeretné, ha kiegyensúlyozottabban hoznák a PO-ot. Andrew Nicholson Kínába szerződött. A Team USA megnyerte az amerikai kontinensviadalt (videó).

Az ESPN forrásai szerint Dwyane Wade egészen biztosan a Cleveland Cavaliershez ír alá, amennyiben kivásárolják a Chicago Bullstól, de Barry Jackson információi szerint fontolóra veszi a Miami Heatet, a Los Angeles Lakerst és a Los Angeles Clipperst is, ha meg tud egyezni a Bullsszal. Wade a gyerekeit egy dél-floridai iskolába iratta be, és a Miami egyértelműen meggondolná, hogy ikonjukat visszavigyék a csapathoz.

Szintén Jackson jelentette, hogy a Heatnél Josh Richardson fog megküzdeni Justise Winslow-val és Rodney McGruderrel a kezdő kiscsatár pozíciójáért - hiába hátvéd alapvetően Richardson, megvan a magassága és a "hosszúsága", hogy kiscsatárokat is levédjen. Az egyik forrás szerint Winslow jól mozgott az edzéseken, de vállsérülésből tér vissza, és a Heat nem akarja neki odaajándékozni a helyet, meg kell küzdenie érte.

A Charlotte Hornets sztárja, Kemba Walker az NBA2k18 New York-i eseményén elmondta, hogy az All-NBA csapatba kerülés nagy megtiszteltetés lenne számára, óriási kihívás ez neki. Szeretne továbbra is All-Star lenni, de a legfontosabb az, hogy bekerüljenek a rájátszásba, méghozzá kiegyensúlyozottabban, mint eddig, mert nagyon rosszul érzi magát, amikor nem lehetnek ott PO-ban. Az utóbbi években egyszer sikerült bejutniuk, aztán nem, és ez a minta így váltakozott - ezen akar leginkább változtatni a most következő idénnyel kezdve. Arról is beszélt Walker egy kérdésre válaszolva, hogy Jimmy Butler, Paul Millsap és Paul George nyugatra távozása jobb esélyeket biztosít számukra, de semmire nincs garancia, és rengeteg munkát kell még elvégezniük

A Portland TrailBlazers által nemrég kivásárolt Andrew Nicholson Kínában, a Guangdong Southern Tigersnél folytatja pályafutását.

A végére pedig a Team USA maradt, amely megnyerte az idei AmeriCupot, tehát az amerikai kontinenstornát - 81-76-ra győztek a döntőben Argentína ellen úgy, hogy leginkább G-Ligás játékosokból állt a keretük, az MVP pedig Jameel Warney lett.

A döntő legszebb megmozdulásai:

És a teljes meccs:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus