JR Smith egy tinédzsert fojtogatott(?)

A Cleveland Cavaliers dobóhátvédje, JR Smith a hírek szerint egy 19 éves srácot fojtogatott New Yorkban, a múlt hét folyamán.

A New York Daily News rendőrségi forrásokból úgy tudja, hogy JR Smith múlt hét pénteken, ottani idő szerint reggel 4 órakor a New York-i Artichoke Basille's Pizza előtt tartózkodott - aznap este a Cavs a New York Knicksszel játszott a Madison Square Gardenben. Fiatalok egy csoportja szeretett volna egy képet csinálni vele, de ő nem nagyon vett róluk tudomást, erre elkezdték heccelni. Állítólag elhangzott többek között egy "ezért rúgtak ki a New Yorktól" mondat, amire Smith bedühödött, a falhoz nyomta az állítólagos sértettet, a 19 esztendős Justin Brownt és elkezdte fojtogatni. Brown három nappal később ment be a rendőrségre jelenteni az esetet.

A Cleveland GM-je, David Griffin egy, a csapat által kiadott közleményben azt írta, hogy beszéltek Smith-szel, de ezen kívül a közeljövőben nem fognak több kommentárt az esethez fűzni. Alex Spiro, Smith ügyvédje a cleveland.com-nak küldött levelében annyit írt, hogy a vádak hamisak, egyáltalán nincs oka azt hinni, hogy ügyfelét bármivel vádolni fogják hivatalosan is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus