Steph Curry megúszta a súlyosabb térdsérülést

A Golden State Warriors klasszisának bal térdére ma hajnalban a Hawks ellen esett rá csapattársa, JaVale McGee - megvolt az MRI, jó hírekkel.

Pár perce jelentette a Twitteren Adrian Wojnarowski (ESPN), hogy az MRI szerint Curry kettes fokozatú húzódást szedett össze az Atlanta elleni összecsapáson a bal MCL-jében. Ez azt jelenti, hogy körülbelül három hét alatt fog felépülni, vagyis várhatóan a rájátszás első körének kezdetére száz százalékos fizikai állapotban lesz. 

Curry egyébként a meccs után nem tudta megmondani, hogy szerinte mennyire súlyos a sérülése, fanyar humorral csak annyit nyilatkozott, hogy most legalább nem a bokája sérült meg - a GSW sztárjának bokája március 2-án szintén a Hawks ellen ment ki, a georgiai csapat ellen játszani nem jelent neki jó óment. 

UPDATE: Currynek 2016-ban már volt ilyen sérülése, akkor a rájátszás első körében dőlt ki, és két hétig tartott a felépülése, ugyanakkor Anthony Slater (The Athletic) szerint ez a sérülés komolyabb, mint a 2016-os, és a kettes fokozatú húzódások jellemző gyógyulási ideje inkább 4-6 hét. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus