Amiről a Festékben beszélnek: David West és a régi forma, előkerült Durantula!

Mike Scott előbb balhézott egy kicsit George Hillel, ami Paul George-nak akár egy hetedik meccses eltiltásba(!) is kerülhet, majd egy irdatlan nagy poszterre tette fel Ian Mahinmit. Kevin Durant válaszolt a Mr. Megbízhatatlan becenévre, de Serge Ibaka is látványos blokkokkal tisztogatott a légtérben. A nap kérdése: Mit akart Big Baby Davis?

Mike Scottnak nagyon a begyében lehet a Pacers, most Ian Mahinmit tette fel egy mutatós poszterre:

It's playoff time! - jelenti David West (24 pont, 11 lepattanó, 6 gólpassz):

Playoff Time egy kicsit más értelmezésben - Mike Scott és George Hill összeakaszkodása, ami akár Paul George hetedik meccsről való eltiltásának kiváltó oka is lehet, amennyiben az illetékesek szigorúan veszik azon szabályt, mely szerint a kispadon lévő játékosok nem hagyhatják el a padot/léphetnek be a pályára, ha épp bunyó vagy veszekedés van:

A fő MVP-várományos, Kevin Durant egy 36 pontos, 10 lepattanós produkcióval válaszolt arra feltevésre, mely szerint megbízhatatlan lenne, ráadásul igazi vezér volt a pályán:

Az Ibaka - Adams tandem 9 blokkot osztott ki a Memphisnek, itt van a leglátványosabb közülük, méghozzá Mike Conley-nak címezve:

A játéknap legellentmondásosabb megmozdulása Big Baby Davisé, aki egy érthetetlen mozdulattal sodorta el Jermaine O'Neal lábát és okozott ez által a sorozat végkimenetelére is vélhetően hatással lévő sérülést:

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus