Buddy Hield és Seth Curry tette teljessé a mesterlövészek napját

A Minny rekordja mellett Buddy Hield 9/10 triplával, Seth Curry zsinórban 10 sikeres dobással vezette győzelemre csapatát - utóbbi megelőzte testvérét, Steph Curryt. Jamal Murray elhomályosította Nikola Jokicsot és Deandre Aytont, Davis és James elrontotta Wiggins debütálását, Jrue Holiday mutatott pár trükköt a testvéreinek, Caris LeVert pedig elkezdte, de nem tudta befejezni a melót Torontóban. 

A Minnesota franchise-rekordjáról már megemlékeztünk, de rögzítsük, hogy Malik Beasley hét triplát vágott be, első Wolves-meccsén rögtön saját új egyéni csúcsot állított fel - Kawhi Leonarddel ritkán esik meg, hogy köze nincs a mérkőzéshez, ez a mai ilyen volt. Sacramentóban Buddy Hield 9/10 hármasa jelentette a különbséget győzelem és vereség között, Seth Curry pedig ha már otthon volt Charlotte-ban, akart valami emlékezeteset adni a családnak - a mai remek célzásával egyébként megelőzte bátyját, és jelenleg ő az NBA legpontosabb tripladobója az aktív játékosok között!

Jamal Murray ezúttal még a remelül játszó Nikola Jokicsot is túlragyogta, e páros ellen vajmi kevés volt Deandre Ayton extrája. LeBron James és Anthony Davis ugyan az első másodpercekben bénázott, de utána jól futtatták a Lakers programját, így Andrew Wiggins szép bemutatkozása nem ért győzelmet a Warriorsnak - amit lehet, hogy annyira azért nem bánnak. Jrue Holiday mindenkit pótolt a Pelicansben, testvérei, Justin és Aaron pedig láthatta, miért akarta megszerezni több élcsapat a deadline előtt. Caris LeVert is elképesztően nagy meccset játszott, de ezek manapság nem elegendőek a kegyelmi állapotban kosarazó Raptors ellen, ahol ezúttal Fred VanVleet és Terence Davis alkotott:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus