Új-angliai rangadó következik

Ma este két Új-angliai gárda csap össze a 2K Sports College Classic második körében…

Boston University Terriers (2-0) – Connecticut Huskies (3-0) 17:55 Digi Sport 2

Kevin Ollie a Uconn mestere nem teljesen elégedett az eddig látottakkal, így próbálja arra ösztönözni övéit, hogy ne pumpálják túlságosan sokat a labdát. Up-tempo kosárlabdát játszva igazi csapatjátékot vár el az övéitől ma este, amikor immáron az 51. hazai győzelmükre készülnek a konferencián kívüli ellenfeleik tekintetében. Természetesen a mérkőzés egyértelmű esélyese a rangsorolt gárda, hisz a Huskies legutóbb 2007. január 20-án maradt alul hazai pályán más csoportosulásbeli ellenlábassal szemben. Akkor az Indiana tréfálta meg őket egy 77-73-as végeredménnyel. Még jobban növeli az esélyeket, hogy a Boston legutóbb mintegy 44 esztendővel ezelőtt hajtotta végre azt a bravúrt, hogy legyőzzön egy rangsorolt ellenfelet.

A Uconn a Maryland legyőzését követően 80-62 arányban verte a Yale-t, majd 101-55-re mosta le a Detroit csapatát. A több lábon álló Huskiest, Shabazz Napier (14 pont, 8,7 lepattanó és 8,3 gólpassz/mérkőzés), Omar Calhoun (15 pont/mérkőzés) és Niels Giffey (14,3 pont és 4 lepattanó/mérkőzés) hármasa vezérli.

Várható Kezdö5: Napier – Boatright – Calhoun – Nolan - Daniels

Vendégoldalon a Patriot League egyik legfőbb esélyese a Terriers előbb a Northeastern gárdáját verte 72-69 arányban, majd a Umass-Lowell-t fektették kétvállra 91-65-ös végeredményt felállítva. Legjobbjaik egyértelműen a végzős Dom Morris (19,5 pont és 7 lepattanó/mérkőzés) illetve a másodéves hátvéd Maurice Watson Jr. (17 pont, 6 lepattanó és 6 gólpassz/mérkőzés).

Várható Kezdö5: Irving – Watson Jr. – Papale – Dieudonne – Morris

A mérkőzéshez jó szórakozást kíván a Kezdő5.hu! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus