Ferencz reméli, hogy Potocnik meggondolja magát

Dzunics szerint megérdemelt a Kaposvár sikere - Sabáli a kispadot, Csirke a 23 eladott labdát emelte ki - Mandics a magyarokat dicsérte.

Egis Körmend - JP Auto-JKSE 77-61

Gasper Potocnik, Körmend (kosarsport.hu): Először is gratulálok a csapatomnak. Zsinórban négy vereségünk volt az elmúlt időszakban, nehéz volt felkészülni erre a mérkőzésre. Egységes csapatként játszottunk, a Jászberény nem volt könnyű ellenfél, még ha kívülről sima meccsnek is tűnt ez a mai. A védekezést, lepattanószerzést illetően mindenképpen elégedett vagyok.

Nikola Lazics, Jászberény (kosarsport.hu): Megérdemelten nyertek a körmendiek, agresszíven védekeztek, és mi támadásban nem voltunk jók. A lepattanókkal is voltak problémáink, így a hazaiakat többször juttattuk második lehetőséghez, amit rendszerint ki is használtak.

A két edző mellett Ferencz Csaba és Ramon Nelson nyilatkozott a sajtótájékoztatón:

Kaposvári KK - Alba Fehérvár 78-64

Fekete Ádám, Kaposvár (kosarsport.hu): Iszonyatosan nehéz időszak van mögöttünk. Bízom benne, hogy ezzel a győzelemmel elidulunk felfelé és úgy játszunk, ahogy azt a szurkolóink megérdemlik. Szeretnénk bejutni a legjobb nyolc közé és ezért mindent tőlünk telhetőt megteszünk. Amellett, hogy szívvel, lélekkel játszottunk, az utolsó negyedben végre beestek a tripláink is.

Dzunics Braniszlav, Alba (kosarsport.hu): Teljesen megérdemelten nyert a Kaposvár. Néhány dologban jobbak voltak, megnyerték a lepattanó-csatát és jobban is akarták a győzelmet. Nekünk nem szabad így hozzáálni a mérkőzéshez. A negyedik negyedben a védekezésünkkel is gond volt, sok tiszta dobóhelyzetet engedtünk az ellenfélnek. A kaposváriak ekkor pedig be is találtak a távoli helyzetekből.

A két edző mellett Tóth Péter és Filipovics Márkó beszélt a sajtótájékoztatón:

MAFC - Soproni KC 66-74

Bors Miklós, MAFC (kosarsport.hu): Gratulálok a Sopronnak. Az első félidei védekezésünk úgy gondolom nagyon jól működött. Ehhez képest a második etapban pont az ellentétje volt. Ez a lepattanó csatában is meglátszott, mert míg az első két negyedben megnyertük, addig a szünet után ez nem sikerült. A Sopron a második félidőben ritmust váltott, mely döntőnek bizonyult.

Sabáli Balázs, Sopron (kosarsport.hu): Nehéz mérkőzésre számítottunk és az is lett. Azt gondolom az első félidőben egyáltalán nem védekeztünk jól. A második félidő védekezése hozta meg a sikerünket. Ebben pedig nagy szerepe volt három játékosunknak, Dénesnek, Bagónak és Mészárosnak, akik a kispadról jőve hoztak plusz energiát a csapatnak. Nagyon nehéz volt, de azt gondolom, hogy összességében megérdemelten nyertünk.

Peringer Balázs gondolatai:

Naturtex-SZTE-Szedeák - DEAC 84-75

Andjelko Mandics, Szedeák (kosarsport.hu): Gratulálok mindkét csapatnak, ellenfelünk jobban kezdte a meccset, nem voltunk elég koncentráltak az első félidőben. Többször mondtam már, hogy ilyen akarattal, mint ami bennünket jellemez, sok mindent lehet pótolni. Csupán hat meccset játszottunk teljes kerettel. A magyar játékosaink megértették, hogy nem elég nem rontani, hanem pluszt is hozzá kell tenni a meccshez. Sok sikert a Debrecennek a továbbiakban!

Berényi Sándor, DEAC (kosarsport.hu): Gratulálok a Szegednek, megérdemelten nyertek! Nagyobb elszántsággal játszott a Szeged, nekünk is ezt az utat kellene követnünk. Külön gratulálok a hazaiaknak azért, mert a kiegészítő embereik sok pluszt tettek hozzá a mai meccshez. A kulcs az, hogy reagáljuk le két fájó vereségünket, nagyobb munkát kell végezzünk a jövőben.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztató felvétele:

Szolnoki Olaj KK - Pécsi VSK-VEOLIA 78-69

Dragan Alekszics, Szolnok (kosarsport.hu): Kemény mérkőzésre számítottunk, főleg amikor megtudtuk, hogy Perry nem tud majd játszani. Voltak mélypontjaink, de túljutottunk rajta és megnyertük a mérkőzést. Köszönöm a szurkolóknak a biztatást!

Csirke Ferenc, Pécs (kosarsport.hu): Gratulálok a csapatomnak, jól játszottunk, habár 23 eladott labdával nem lehet meccset nyerni egyik csapat ellen sem, nemhogy a Szolnok ellen. Voltak pozitívumok is a mérkőzésen, megyünk-dolgozunk tovább. Sok szerencsét a Szolnoknak a nemzetközi kupában.

Sztrahinja Milosevics gondolatai:

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus