20:00-tól Celtics-Hawks a Sport TV-n

A Super Bowl miatt csak két NBA-meccset rendeznek, viszont mindkettőt magyar idő szerint este - egyet pedig a Sport TV is közvetít.

Boston Celtics - Atlanta Hawks 20:00 (Sport 1)

Előzetesen ez tűnik érdekesebb mérkőzésnek, hiszen itt alapvetően két jó csapat találkozik egymással. A Boston jelenleg az NBA egyik legjobb formában lévő csapata, sorozatban hét meccset nyert, ami a Toronto tegnapi veresége után a leghosszabb aktív széria a ligában, két napja a Denver elleni rangadót is megnyerte és most nagyon egyben van a társaság - nagyszerű védekezésre képes, de az utóbbi időben elöl is letisztázódtak a szerepek, illetve megvan a kellő intenzitás, fegyelmezettség is. A deadline-kor megszerzett Derrick White már bemutatkozott és rögtön remekül is mozgott, most pedig a hírek szerint már van esély Daniel Theis játékára is, úgyhogy minden szép, minden jó a hazaiaknál. A Hawks oldalán ennyire nem rózsás a helyzet, volt egy jó időszakuk, azóta viszont hatból négyet buktak, legutóbb pedig otthon égtek meg a Spurs ellen, pedig az a meccs szinte kötelező lett volna számukra. Nate McMillan vezetőedző akkor mérges is volt csapatára, mert szerinte kulcsfontosságú, hogy most hogyan szerepelnek, el tudnak-e indulni felfelé, de legutóbb az akarat és az elszántság hiányzott a játékosaiból. Nagy kérdés, hogy ez most meglesz-e, mert jó dobóformával és harcos védekezéssel azért lehet esélyük még egy ilyen Boston ellen is, idén eddig kettőből kétszer megverték Tatumékat, igaz, mindkét meccset Atlantában játszották. Az nem segít rajtuk, hogy John Collins egy időre kidőlt és nem léphet pályára, de a többiekre számíthatnak - ha összeszedik magukat, akkor jó meccs lehet ebből, ha viszont nem rántják össze a védekezésüket, akkor nem. 

 

Indiana Pacers - Minnesota Timberwolves 21:00

Itt a Minnesotának kellene nagyon a győzelem, hiszen a szép sikerszéria után sorozatban kettőt bukott a társaság, mindkétszer nagyon gyengén védekezett és 130 pont felett kapott, így pedig maradt hetedik Nyugaton. A Pacers sorozatban ötöt bukott és szétcserélte csapatát, de legutóbb Haliburton és Hield bemutatkozó meccsén nem volt rossz a társaság és nem volt messze attól, hogy legyőzze a jóval magasabban jegyzett Clevelandet. Nehéz megjósolni, hogy mit látunk majd, de természetesen ők sem védekeznek jól, egy dobópárbajban pedig lehet, hogy most a Wolvesra érdemes fogadni még idegenben is. A hazaiaknál Malcolm Brogdon játéka hivatalosan kérdéses, vagyis nincs kizárva a visszatérése, míg a Minnynél Anthony Edwards nem teljesen egészséges, az ő pályára lépését most még nem vehetjük biztosra.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus