A bajnok újra a Sport TV-n!

Ma éjjel két derbit játszanak az NBA-ben csupán, de a végre formába lendülő New York és a címvédő Miami Heat összecsapása, valamint a mindig kiszámíthatatlan Denver - Oklahoma City Thunder meccs is komoly figyelmet vonz majd. Nézzük is, mit érdemes tudnunk a két párosítás előtt!

New York Knicks - Miami Heat (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Mivel Tyson Chandler lehet, hogy ma sem játszhat betegsége miatt, így a Metta World Peace-t is nélkülöző Knicks otthon is kis túlzással esélytelenként mehet bele a bajnok elleni csatába, de gyűjtött annyi önbizalmat texasi túráján és legutóbbi hazai meccsén a New York, hogy egy szoros mérkőzésre jó lehessen Jamesék ellen. Tavaly az alapszakaszban többször is el tudta verni a floridaiakat az akkor sokkal jobb passzban lévő Woodson-alakulat, a match-upok nem annyira kedvezőek a Miaminak, de az idei tényezőket figyelembe véve azért hoznia illene ezt a csatát a Heatnek.

Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder (04:30)

A Nuggets sem számíthat ma saját Chandlerére, Wilsonra, nélküle, Andre Miller, JaVale McGee és Danilo Gallinari távollétében pedig otthon sem sok jóra számíthat a Denver. Russell Westbrook kiesése nem vetette vissza az OKC-t, de azért ma annak nagyon örülhetnek Duranték, hogy Serge Ibaka kisebb betegségét követően újra beöltözhet. Amennyiben visz elég energiát a pályára és hittel játszik Brian Shaw csapata, úgy kerekedhet ebből is egy érdekes csata, de ilyen kerettel elég komoly produkció lenne a Nuggetstól, ha nyerne is.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus