A Brooklyn ellen is megtartaná hibátlan mérlegét a Bulls

Négy meccset rendeznek hajnalban, back-to-backet játszik a Suns és a Clippers, pályán a Hawks és a Raptors is.

 

Toronto Raptors – Denver Nuggets 00:30

A Torontónál DeMar DeRozan eddig nagy formában van, igaz, mellette Kyle Lowry nem igazán – ezzel együtt a jó védekezésükkel nyertek egy meccset, és partiban voltak a Clevelanddel is. A Nuggets két gyengébb védekezést is megszórt már, a Jokics-Nurkic kettős jól működik, jól lepattanóznak, jól védik a gyűrűt és a labda is jár – a pontokat a Barton-Gallinari duó is képes hozni megfelelő mennyiségben. Kérdés, hogy mennyire fog nekik ízleni a Raptors védekezése, illetve hogy a palánk alatt mennyire tudnak érvényesülni Jokicsék Valanciunasszal szemben.

Brooklyn Nets – Chicago Bulls 00:30

A Nets eddig stabil és kulturált játékot mutat, ugyan 1-2-vel állnak, de Milwaukee-ban is csak a dudaszó pillanatában kaptak ki Brook Lopez nélkül, a center pedig most valószínűleg pályára léphet. A Bulls is a vártál jobb rajtot produkált, Butlerék a Boston és az Indiana ellen is nyerni tudtak otthon, most első idegenbeli meccsükre készülnek. A vendégek természetesen esélyesek, de ha nem ülnek a chicagói triplák, és nem ad könnyű kosarakat ellenfelének a Brooklyn (a Pacers ezen vérzett el), akkor lehet keresnivalójuk Jeremy Linéknek.

Atlanta Hawks – Sacramento Kings 00:30

Az Atlanta eddig két könnyed győzelmet aratott, a Kings pedig három meccsből kettőt nyert, egyszer pedig némi rövidzárlat után kikaptak a San Antoniótól – elég biztató, amit nyújtanak Cousinsék. A centerre természetesen most is óriási szerep vár, és kérdés, hogy mennyire tudja majd őt limitálni Dwight Howard, a palánk alatti csata meghatározó lehet a mérkőzésen – mint ahogy az is, hogy Lawson tudja-e továbbra is mozgatni a csapatát, vagy hogy Schröder mit tud vele kezdeni. Szoros találkozó lehet, mindkét oldalon megvannak a fegyverek, a hazai pálya a Hawks mellett szól.

Phoenix Suns – Los Angeles Clippers 03:30

Mindkét csapatnak ez lesz a back-to-back második fele, a Suns szoros csatában maradt alul a Warriorsszal szemben, míg a Clippers kemény, küzdelmes derbit nyert meg a Utah Jazz ellen. Mindkét oldalon van sérült, a hazaiaknál Booker, a vendégeknél Jordan nem teljesen egészséges és kérdése a játékuk, mindkettő komoly érvágás lenne még akkor is, ha Booker eddig nagyon nem találja a dobásait. Egyértelműen előrébb tart a Clippers, de a GSW ellen már mutatott életjeleket a Suns is, kérdés, hogy a periméter-védekezésük most mennyire lesz acélos, hogy Bledsoe mire megy Paul ellen támadásban, illetve hogy az eddig jól működő Chandler-Warren páros mire képes Blake Griffinékkel szemben.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus