A Denver ellen folytatja az OKC, a Bulls ellen a Cavs

Lesz mit nézni hajnalban, érdekesnek ígérkező mérkőzéseket rendeznek - mutatjuk, hogy mi a program!

Hat összecsapást rendeznek hajnalban az NBA előszezonjában, és a hírek szerint most már tényleg pályára lép LeBron James - ezt viszont most már kicsit szkeptikusan kezelhetjük, az előző két összecsapáson is játszhatott volna. A Cavs amúgy is érdekes lehet, ha ő játszik, mert Wade-et kinevezték kezdő kettesnek, Love-ot kezdő centernek, izgalmas lesz látni, hogy mi sül ki ebből - a Bullsnál Lauri Markkanent figyelhetjük, aki legutóbb elég gyengén mutatkozott be.

Jónak ígérkezik még a Nuggets és a Thunder csatája is, az OKC-nek nem igazán sikerült a Melbourne elleni derbi, javulnia kell a nagy hármasnak, míg a Denver támadójátéka nagyon eredményes eddig - a hírek szerint csak Murray játéka kérdéses, a többiek bevethetők.

A sérültekről: a Torontónál DeRozan, a Spursnél Gasol, Mills és Anderson, a Lakersnél pedig Andrew Bogut játéka kérdéses, utóbbinál Lonzo Ball valószínűleg nem fog pályára lépni, illetve a back-to-backet játszó csapatok (Pistons, Pacers, Magic) is érdekesek lehetnek ebből a szempontból - utóbbi kettőnél mondjuk a kezdő nagy része pihent előző este. 

A program:

Toronto Raptors - Detroit Pistons 01:00
Indiana Pacers - Maccabi Haifa 01:00
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls 02:00 
San Antonio Spurs - Orlando Magic 02:30 
Denver Nuggets - Oklahoma City Thunder 03:00 
Los Angeles Lakers - Utah Jazz 04:30

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus