A Nets a mumust fogadja, derbi Washingtonban

Ma éjjel nyolc derbit rendeznek meg az NBA-ben, s leginkább két csata, a Washington - Memphis összecsapás, valamint a Brooklyn - Chicago csata tűnik ki a programból, de Miami - Charlotte meccs, valamint a Detroit és a New York "roncsderbije" sem lesz unalmas az előzmények alapján. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításokban!

Washington Wizards - Memphis Grizzlies (01:00)

A Wizards végre stabilan 50 százalék felett teljesít, de a korábban hasonló cipőben járó Memphis ellen otthon sem titulálható esélyesnek a fővárosi alakulat, mely egyelőre Nené és Seraphin nélkül is megtalálja a benti játékát, illetve eredményességét, viszont Marc Gasol és Zach Randolph más szintet jelentenek odabenn, ellenük egészen extra dolgokra lesz szüksége a Marcin Gortat fémjelezte washingtoni belső szekciónak, ha nyerni akar a vendéglátó.

Brooklyn Nets - Chicago Bulls (01:30)

A Nets számos fontos csatát vesztett a Bulls ellen, többek közt a tavalyi rájátszás első körét, úgyhogy a presztízs és a visszavágás kötelezi a brooklyniakat, de a Bulls nagy formában van Joakim Noah vezetésével, s már Jimmer Fredette is több percet kaphat, mint legutóbb, így a chicagóiak tűzereje is nő. Otthon már az 50 százalékos mutatóért száll ma harcba a Brook Lopezt kényszerből jegelő Kidd-alakulat, de minden bizonnyal nagyot kell majd melóznia a W-ért.

Detroit Pistons - New York Knicks (01:30)

A Pistons és a Knicks ebben a szezonban játszott már egymással egy egészen borzasztó találkozót, s most nyugodtan mondhatjuk, hogy annál rosszabb nem jöhet ezen a fronton, pláne mivel az utolsó utáni szalmaszál lehet ez a mai győztesnek a PO-ba vezető úton, igencsak lemaradva a többiektől. A palánk alatt dőlnek majd el a legfontosabb kérdések, de Anthony és Jennings dobópárbaja is érdekes lehet az ilyen fajta kosárlabdát kedvelők számára.

Miami Heat - Charlotte Bobcats (01:30)

A Heat megint lendületbe jött, ahogy az utóbbi években már megszokhattuk tavasszal LeBron Jameséktől, a Bobcats pedig nehéz idegenbeli túrán van, úgyhogy megint nem mostanában fog 50 százalék közelébe, illetve fölé jutni a Kemba Walker, Al Jefferson páros fémjelezte Charlotte, mely nyomás nélkül küzdhet Miamiban.

Milwaukee Bucks - Utah Jazz (02:00)

A Bucks otthon ezt a meccset is letankolhatja, hiszen a Jazz hiába az ellentétes konferencia egyik leggyengébbje, viszont tudatosan nem sűrűn veszít meccseket és egyébként is sok önbizalommal játszik a Corbin-legénység az utóbbi hónapokban.

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves (03:00)

A Nuggets is a tankolást választotta, úgyhogy ne lepődjünk meg, ha Ty Lawson most sem tér vissza, a Minnesota pedig könnyedén nyer az amúgy nehezen bevehető coloradói magaslaton. Pekovics és Martin már ott vannak a pozitív mutatóért hajtó vendégeknél, s így nem is szabad veszítenie a Minnesotának.

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers (04:00)

A Blazers szépen átvészelte két magasembere, Aldridge és Leonard távollétét, s hiába nem vethető még be Robinson, valamint Freeland, nem kell féltenünk otthon a Lakers ellen a Stotts-tanítványokat. A Los Angeles-iek Bryant és Nash nélkül megint csak "szórakozni" mennek idegenbe, úgyhogy a látvány és a sok pont garantált, a hatalmas küzdelem és az izgalmak már annál kevésbé.

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans (04:00)

A Kings otthon esélyes a korábbi sacramentói, Tyreke Evans húzta NOP ellen, de azért bőven benne van a hullámzás a hazaiakban is, ráadásul nem sűrűn kell elviselnie a Malone-legénységnek, hogy esélyes egy adott párosításban. DeMarcus Cousins és Anthony Davis harca a palánk alatt csemege a javából, a meccs színvonala viszont már aligha lesz ezzel szinkronban.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus