A Pacers négybe juthat, a Wizards kieshet, Sport TV-ben az OKC - Clippers

Ma éjjel már meg is lehet az első Konferencia-döntős, hiszen az Indiana otthon küzdhet meg a negyedik diadaláért a Washingtonnal, a Sport TV által is élőben műsorra tűzött Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers párharcban pedig nagyon felemás produkciók után billenhet a mérleg nyelve. Lássuk, mi várhatunk ettől a két csatától!

Indiana Pacers(1.) - Washington Wizards(5.) (01:00)

Az Indiana rendesen befogta a kétkedők száját az utóbbi három meccsén és kezd végre arra a csapatra hasonlítani, amely megnyerte a Keleti Konferenciát az alapszakaszban, viszont van annyira erős gárda a Wizards idegenben, hogy ne írjuk még le teljesen a fővárosiakat - se mára, se pedig a párharcot tekintve. Tény, nincs több hibázási lehetősége az első felvonást a Pacers csarnokában hozó Wittman-legénységnek, de amennyiben John Wall szemét sikerül jobb állapotba hozni a derbire, úgy várhatunk egy elkeseredett hajrát az ötödik kiemelttől és már tudjuk azt is, hogy Frank Vogel fiai (látszólag) indokolatlanul is képesek összeesni. Hatalmas harcot várunk, melyet a padok harca és Roy Hibbert fellendülésének kitartása vagy abbamaradása dönthet el.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 a Pacers javára.

 

Oklahoma City Thunder(2.) - Los Angeles Clippers(3.) (03:30, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Thunder nagyon közel volt ahhoz, hogy most a továbbjutásért játsszon a Clippersszel, ám hirtelen teljesen megfordult a momentum-helyzet és jelenleg 2-2-vel, pályahátránnyal sincsen lényegesen rosszabb helyzetben a Rivers-alakulat, mint Scott Brooks eléggé hullámzó és erősen lendületet vesztő gárdája. Mindent a sztárok dönthetnek el, illetve azért lehet jelentősége itt is a padok harcának, látva Collison múltkori extráját és az OKC cseréinek sokszor megejtett kollektív betlijét. Nincs sérült vagy eltiltott ezen a fronton sem, igazi kard ki kard küzdelem lesz ez, ahol nem nevezhetünk meg kimondott favoritot.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2.

A meccsekhez ITT találhattok élőképes streameket!

 


 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus