A Pelicans nyerte az előszeszon nyitányát

A New Orleans a Miami Heattel csapott össze Louisville-ben és egy, a második negyedben elkövetett rohanással megszerezte a győzelmet - a kezdők keveset játszottak, a második sorok vitték a prímet. Nézzük a részleteket!

Miami Heat – New Orleans Pelicans 86 – 98

Összefoglaló videóhoz katt ide!

A kezdők nem törték magukat. A Pelicans első sora 19, a Heaté 25 pontot szerzett, érthető módon a cseréké volt a főszerep. Bár a floridaiaknál Ennis 17 egysége mellett Granger, Williams és Cole is elérte a tízet, Fredette három triplája és 17 pontja mellé Babbitt, Smith, Anderson és még Austin Rivers is hasznos játékkal jelentkezett.

A félidő végén eldőlt. Az első negyedet még a Heat hozta, aztán a második vége előtt egy 20-5-ös rohanást produkált a New Orleans, amivel megfordították a találkozót és magabiztos előnnyel mehettek nagyszünetre. Ebben a periódusban öt triplát is elsüllyesztettek, végül 14-et rámoltak be 43,8%-kal, Fredette és Babbitt együtt 8/14-gyel zárt.

Igazi preseason-meccs volt. Egyrészt bár a Miami volt a pályaválasztó, Louisville-ben játszották a meccset, ehhez a helyszínhez pedig több kötődése volt a New Orleans játékosainak, másrészt a kezdők gyakorlatilag félidőket játszottak (Anthony Davis ennyi tizenegy perc alatt is kiosztott három blokkot négy pattanó és öt pont mellett), harmadrészt kicsit sem törték magukat a felek a győzelemért. Mást nagyon nem várhattunk, de elkezdődött az NBA 2014/2015-ös szezonja!

A Heat legjobb dobói: Ennis 17/3, Granger 12/6, Williams 12
A Pelicans legjobb dobói: Fredette 17/9, Babbitt 15/15, Anderson-Rivers-Smith 12/9-12/3-12/3

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus