Antetokounmpo-James csata Milwaukee-ban

Muszáj javítania a Sixersnek - Washingtonba utazik a New Orleans - harmadjára lesz válasza a Bucksnak a Clevelandre?

 

Philadelphia 76ers - Sacramento Kings 01:00

Nagyon rossz szériában van a Philly, az utóbbi hét meccséből hatot elveszített a gárda, előző este Chicagóban maradt alul, most hazai pályán a back-to-back ellenére csak a győzelem elfogadható Simmonsék számára. Ezúttal ott lesz a parketten a Bulls ellen pihentetett Joel Embiid, ő mindenképpen friss erőt és plusz opciót, tartást jelent majd, A Kings sorozatban harmadik idegenbeli meccsére készül, az előző kettőt elveszítette és egyiken sem érte el a száz pontot, ennél biztos, hogy több kell Hilléktől támadásban, mert ha valamiben, akkor pontszerzésben továbbra is kiváló a Sixers. A vendégeknél De'Aaron Fox már teljes értékű edzésmunkát végzett, de nem biztos, hogy most játszik is, Zach Randolph visszatérhet, Bogdanovics kisebb sérülése pedig nem tűnik komolynak, ez nem fogja őket hátráltani. 

Washington Wizards - New Orleans Pelicans 01:00

Mindkét együttes nagyon ingadozó teljesítményt nyújt és igyekszik kiegyensúlyozottságot vinni a szezonjába, de eddig inkább kevesebb, mint több sikerrel - meglátjuk, hogy ezen az estén kinek jön ki jobban a lépés. A Wizards támadójátékban továbbra sem meggyőző, de a védekezés nem néz ki rosszul, a Pelicans esetében viszont éppen fordított a helyzet, elöl megvan a ritmus és a tűzerő, hátul viszont elég nagy a káosz. Az biztos, hogy a vendégek kezében jóval több fegyver van, a Davis-Cousins páros mellett a Holiday-Rondo-Moore trió is nagy dolgokra képes a periméteren, kérdés, hogy ők mihez kezdenek a Wall-Beal kettőssel, illetve hogy a két magasember mennyire tud majd diktálni belül Gortaték ellen. Sérültek nincsenek, a győzelem viszont nagyon kellene mindkét félnek - a hazai pálya a Wizards mellett szól, de éppen emiatt nagyobb a teher is a fővárosi együttesen. 

Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers 02:00

Egy jobb időszak után ismét sorozatban három vereségnél tart a Milwaukee, van min javítani Jason Kiddéknél, ráadásul mindhárom meccsen 115 pontot kaptak, az sem titok, hogy mi a probléma - az, ami gyakorlatilag Kidd regnálása alatt folyamatosan, évek óta, a védekezés. Ez nem túl biztató a Cavs ellen, hiszen LeBron Jamesék a liga egyik legveszélyesebb támadójátékával érkeznek meg, ráadásul a hírek szerint Dwyane Wade-del kiegészülve - James parádés formája mellett most már hosszú hetek óta megvan a ritmus és a dobóforma is, az utóbbi 19 meccsből 18-at megnyert a gárda. A Bucks is kikapott már kétszer ettől a Clevelandtől, egyszer 116, egyszer 124 pontot engedve, meglátjuk, hogy sikerül-e most valamit kitalálniuk a hazaiaknak, Antetokounmpo le tudja-e lassítani Jamest, vagy megtörik-e éppen most a Cavs remek formája. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus