Bucks-Sixers rangadón debütál új csapatában Damian Lillard

James Harden nem játszik a Phillynél, a Lakers a jól kezdő Suns ellen javíthatja a legutóbbi vereségét: ez vár ránk hajnalban.

Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers 01:30 (Sport 1)

Egymás ellen kezdi meg a szezont két keleti sztárcsapat, bár a Sixers még továbbra sincs kész: James Harden a keretben van, viszont játszani nem fog, és amíg ez így van, addig nem tekinthető a gárda esélyesnek egy ilyen rangadón, főleg nem idegenben. A Milwaukee-nak sok ideje nem volt még összecsiszolni az Antetokounmpo-Lillard-Middleton triót, utóbbi nem is 100%-os, míg Lillard most debütál először élesben új csapatában - kíváncsian várjuk, hogy mennyivel lesznek jobbak, mint az előszezon során. A Philly alapja megmaradt, Joel Embiidet nem nagyon láttuk ugyan az előszezonban, de Maxey-vel, Harrisszel, Tuckerrel megvan az összhang, nyomás pedig nem rajtuk lesz, hanem Lillardön és a Milwaukee-n a hazai közönség előtt. Említsük meg, hogy mindkét oldalon új vezetőedző debütál, akiknek nagyon nem lesz mindegy, hogy mi történik majd, de a Harden-szituáció miatt a Sixersen így is kisebb a teher.

 

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 04:00

Mindkét csapat elkezdte már a szezont, a Lakers kikapott a címvédő Denvertől, a Suns pedig szoros küzdelemben győzni tudott a GSW vendégeként, úgyhogy most is jó hangulatban érkezhet. Kevin Durant nem kezdett igazán jól, Bradley Beal pedig nem is tudta még megejteni a debütálását, és most is kérdéses a játéka, egyelőre nem biztos, hogy ott lehet majd a parketten - ezzel együtt a legutóbbi teljesítményük összességében elég meggyőző volt ahhoz, hogy most is magabiztosak legyenek. A Lakersnél Vanderbilt nem fog játszani, de a húzóemberek igen, meglátjuk, hogy James otthon mennyire lesz most perclimiten, és hogy Davis, Reaves, valamint Russell tud-e javulni az első meccshez képest. 

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus