Cleveland - OKC derbi a Sport TV-n!

LeBron vs. Durant, újabb felvonás - Kobe-ék visszavágnának Hardenéknek - Charlotte-ban javíthat a Toronto

 

Charlotte Hornets - Toronto Raptors 01:00

A jelenlegi keleti hatodik fogadja a keleti ötödiket, így alapvetően rangadónak számít a találkozó - még akkor is, ha mindkét csapat vereségből érkezik. A Toronto hárommeccses idegenbeli túrán van, ennek ez a második állomása, és az elsőn simán kikaptak Indianában, amivel megszakadt a győzelmi sorozatuk - a Hornets pedig azok után, hogy második helyen állt a konferenciában, zsinórban kétszer is kikapott. A Charlotte 10-4-re áll és nagyon magabiztos otthon, de Keleten a legjobb idegenbeli mérleggel a Raptors bír, így nem biztos, hogy ez akkora fór lesz most - ráadásul a hazaiak back-to-backből érkeznek, Al Jefferson pedig továbbra sem bevethető. Mindkét együttes szeret kintről dobni, valószínűleg sok hármast láthatunk majd, de kulcskérdés lesz a védekezés, hiszen mindkét gárdánál ez szokott lenni a vereség fő oka.

Cleveland Cavaliers - Oklahoma City Thunder 02:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Csúcsrangadót vívnak a felek, de Kyrie Irving még most sem kezdheti meg az idényt, nélküle kell legyőznie egy nyugati topcsapatot a Clevelandnek. Nem elég azonban, hogy ő továbbra is hiányzik, de a már visszatérő Iman Shumpert is megsérült ismét, és bár ez nem túl komoly, nem biztos, hogy pályára tud lépni a dobóhátvéd. Az OKC jelenleg a liga legjobb formában lévő csapata, sorozatban hat győzelemnél tartanak Duranték, és bár a támadójátékuk lassulni látszik, védekezésben óriásit léptek előre és ennek köszönhetik a szériát. A Cavs is elsősorban a védekezésére alapozhat, hátul nagyon stabilak Jamesék, főleg otthon, bár az utóbbi meccseken azért a támadójátékuk is egyre szebb. A fő attrakció természetesen LeBron és Durant összecsapása lesz, hiszen KD évekig próbálta letaszítani LBJ-t a trónról - az MVP-szezonja óta azonban érdemi csatát nem vívtak.

Los Angeles Lakers - Houston Rockets 04:30

A Lakers a Milwaukee ellen talán idei legjobb védekezését nyújtotta, ami remek támadójátékkal párosult, és összességében ez győzelmet eredményezett - Kobe Bryanttől pontosan azt kapjuk mostanság, amit vártunk a szezon előtt, D'Angelo Russell pedig egyre inkább beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ennek ellenére öt napja óriási zakót kapott a gárda Houstonban, amiért most megpróbálhat visszavágni, főleg hogy a Rockets azóta már két vereséget is elszenvedett, és felröppent egy újabb Howard-saga lehetősége is. Természetesen jobb csapat a Houston, de védekezésben azért bőven vannak hiányosságaik, amit egy magabiztos és kiegyensúlyozot Lakers kihasználhat - kérdés, hogy erre adnak-e esélyt nekik Hardenék.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus