Clippers-Heat a Sport TV-n, otthon a Jazz és a Sixers

Három meccset rendeznek hajnalban

 

Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 01:00

A teljesen kiürült Sixers nehéz helyzetben van, el is vesztette az előző két meccsét és mivel még mindig rengeteg gonddal küzd, a kerete (jobbik) fele hiányzik, így a hazai pálya és a frissesség sem biztos, hogy elég lesz. A Toronto a jó forma után most beleszaladt egy negatív szériába és sorozatban háromszor kapott ki, előző este Bostonban maradt alul, méghozzá váratlanul simán, így egyrészt rossz passzban, másrészt back-to-back, fáradtabban léphet pályára. A kanadaiaknál emiatt valószínűleg most nem játszik Pascal Siakam, de a társak így is jobb csapatot alkotnak, mint a szétesett, B kerettel támadó Sixers - ha most sem nyer a Nurse-legénység, akkor ideje elgondolkodni a helyzetén. 

 

Utah Jazz - Indiana Pacers 03:00

Itt a Jazz számít esélyesnek, hiszen a Pacers back-to-backet játszik egy nehéz denveri vereség másnapján, ahol amúgy is fáradtnak tűnt a gárda és az idegenbeli túra negyedik állomásához érkezett. A Jazz a két vereség után legutóbb javított, jól is játszott, most pedig pihentebb, ráadásul otthon egyelőre veretlen, úgyhogy egyértelműen mellette szólnak az esélyek. A Gobert-Turner párharc jó lehet, de ha Conley-ék megfelelő intenzitással játszanak és kellő energiával védekeznek, akkor nem lehet nagy kérdés a győzelmük, jelen pillanatban minden szempontból ők vannak jobb helyzetben,. az Indy támadógépeze nem elég stabil mostanában, amit a fáradtság tovább ronthat. 

 

Los Angeles Clippers - Miami Heat 04:30 (Sport 1)

A Heat back-to-backet játszik a Lakers elleni hosszabbításos vereség után, úgyhogy reálisan nézve most sok esélye nincs a győzelemre. Egyébként is megsérült és nem léphet pályára Jimmy Butler, a többi kezdő is kisebb-nagyobb problémákkal bajlódik, plusz extra fáradtak lesznek, míg a Clippers pihentebb, otthon játszhat, ráadásul remek formában is van, sorozatban öt meccset nyert és támadásban abszolút feljavult a játéka. Ezek alapján egyértelműek az esélyek, a Heat részéről bravúr lenne a győzelem, új sérültjük sincs George-éknak, igazából minden mellettük szól.

 

A mérkőzésekhez élőképes stream itt található!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus