Csemege az ínyenceknek: hajnalban Spurs-Warriors rangadó

Ezúttal csak két mérkőzést rendeznek az NBA-ben, de az egyik komoly rangadónak ígérkezik - a Sport1 élőben közvetíti a Spurs-Warriors ütközetet.

 

San Antonio Spurs - Golden State Warriors 01:00 (Sport1 - ÉLŐ)

Az utóbbi évek két nyugati szupercsapata egyelőre nincs igazán jó formában, a Spurs a 4-0-s rajt óta sorozatban három vereségnél tart, a támadójáték finoman szólva is akadozik, míg a GSW több gyenge produkció után éppen legutóbb játszott pazarul és verte rommá a Clipperst. A texasiak az előző három meccsükön nem jöttek ki a 95 pontból, ez pedig most biztosan kevés lesz, hiszen a Warriors még a vereségei alkalmával is rendre megszórta magát, erre most is számíthatunk. A címvédő legnagyobb baja eddig a motiváció hiánya, a frusztráltság és a gyenge védekezés volt, Steve Kerr figyelmeztette is csapatát a Pistons elleni bukást követően, Curryék pedig jól reagáltak a Clippersszel szemben - a motivációval most aligha lesz gond, kérdés, hogy a Spursnél mi a helyzet. Az biztos, hogy Kawhi Leonard és Tony Parker továbbra sem bevethető, így a meccs esélyese még idegenben is inkább a Warriors, de otthon még nem kapott ki a San Antonio, a motiváció most náluk sem jelenthet gondot, a Murray-Green párostól pedig láttunk már extra periméter-védekezést idén. Az viszont biztos, hogy pontokat is találniuk kell Aldridge-éknek a sikerhez, meglátjuk, hogy megoldják-e a feladatot. 

Portland Trail Blazers - Los Angeles Lakers 03:30

Nincs könnyű helyzetben a Portland, a Jazz ellen hosszabbításban szenvedett fájdalmas vereséget a gárda, így elég fáradtan léphet pályára a Lakersszel szemben. A vendégek legutóbb ráadásul idei legjobb teljesítményüket hozták, főleg ami a védekezést illeti, és ha ezt meg tudják ismételni, akkor most is jó esélyeik lehetnek a sikerre. A kulcs mindenképpen ez lesz, mert tűzerőben még fáradtan is felülmúlja ellenfelét a Blazers, Balléknak kezdeniük kell valamit a Lillard-McCollum párossal a periméteren, de ha ezt megteszik (és Caldwell-Pope-ban azért bízhatnak), akkor idegenben is képesek lehetnek meglepetést okozni - ha nem, akkor viszont biztos, hogy a Portland lesz fölényben. A hazaiaknál Vonleh nincs, Aminu játéka kérdéses, illetve a hosszabbításos back-to-back miatt előjöhetnek más nyűgök is, a Lakersnél semmi ilyenről nincs szó. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus